lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Spoiler ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 13 yil once #2 Mrs. Spak o.O TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #3 tahmin etmiştim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 13 yil once #4 ay hoşt ulan 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 13 yil once #5 Arkadaki yürüyen adam çarpılmış görüntü karşısında. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Phantoso ⭐ 18y 13 yil once #6 Şeytan ayrıntıda gizli. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mavii ⭐ 14y 13 yil once #7 lol. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D ddnet ⭐ 16y 13 yil once #8 şeyim şey oldu..şey nutkum tutuldu..abi bu nedir ?? insan müs..ya neyse ben gidiyorum...ama ''herşeye sahip olan Allahın sopası olmaması'' sorunsalıyla karşılaşmışlar bence...sağlam çarpılmışlar yani... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yunching48 ⭐ 14y 13 yil once #9 Büyük comment! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #10 Bu fotoğrafı çeken kişi kör oldu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #11 Bu fotoğrafı çeken kişi kör olduasdfdsasdfdsa 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil