Icerige atla
Extraloob

Bulduğunuz kale savaşı görüntülerini paylaşalım

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
16 Yanıt
E
eagle1016 ⭐ 19y
iyi olur heeee
M
mavi_ ⭐ 19y
[flash=355,425]http://www.youtube.com/v/oE1wYFuDD80[/flash]
P
Pennywise ⭐ 19y
en kötüsüde bu dimi,böyle ss lere videolara falan bakarak heycanla gelmesini beklemek Very Happy
O
Old School ⭐ 19y
Bencede en iyisi kendi gözlerimizle görmek ve savaşmak... Twisted Evil
T
sabır sabır salı günü geliyo cuma ilk savaş tabi olursa Mr. Green Jm bu zerre kdr güvenmem hiç bişi olmadan kesin degildir adamlr baya bi ibne çünkü ne yapacakları belli olmuyo
M
mavi_ ⭐ 19y

sabır sabır salı günü geliyo cuma ilk savaş tabi olursa Mr. Green Jm bu zerre kdr güvenmem hiç bişi olmadan kesin degildir adamlr baya bi ibne çünkü ne yapacakları belli olmuyo

bence edıtlemelısın..
T

bence edıtlemelısın..

senimi kırıcam neresini beğenmedin o kısmı yaz hmn editliyim extraokk
R
Ray_jovan ⭐ 19y
Çok güzel ya Ben cok begendim...... Hazırlıyan ark elerine saglık Number ONe extraokk
P
Pennywise ⭐ 19y
thief-hunter savaşları bu eklentiyle tarih olacak büyük ihtimal
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
işin ilginç yanı çok manyak guild lar çıkacak ortaya düşünsene kaleyi alan guild orayı vermemek için ne adamlar transfer eder biz alsak hiç düşünemiyoruz bizden geri alabilecek adamları Twisted Evil Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

işin ilginç yanı çok manyak guild lar çıkacak ortaya düşünsene kaleyi alan guild orayı vermemek için ne adamlar transfer eder biz alsak hiç düşünemiyoruz bizden geri alabilecek adamları Twisted Evil Mr. Green

bizden geri alabilecek adam varmıki? Mr. Green belki brothers o da 1Love millete para verip bütün serverı guildine toplarsa Mr. Green
S
sin2018 OP ⭐ 19y
harbiden la yeni sroda unionlar arası transferler in olacağa benzer,ama beni en çok merak ettiğiim kalenin hakimi uniona haftalık ne kadar para kalacağı eğer düşük bir fiyat gelirse kale savaşları pek rağbet görmez
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
düşünsene NWO kaleyi ele geçirmiş bütün herkes bir kere bizi oradan indirmek için delirirler ahahahaa tam komedi ve güzellikler başlıyor lakin şu kale sawaşları bir otursun ondan sonra lvl 90 gelsin yeni açılan servera lap diye damlamak lazım detective
P
Pennywise ⭐ 19y

düşünsene NWO kaleyi ele geçirmiş bütün herkes bir kere bizi oradan indirmek için delirirler ahahahaa tam komedi ve güzellikler başlıyor lakin şu kale sawaşları bir otursun ondan sonra lvl 90 gelsin yeni açılan servera lap diye damlamak lazım detective

+1 Mr. Green
M
mavi_ ⭐ 19y
bende delı oldum beklıoz hmm hmm hmm hmm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: