Icerige atla
Extraloob

Bukadarda Dolmaz :D

· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme
A
Astalavist_a OP ⭐ 17y
Şu Resime Bakn
- Resim Silinmiş.

Serverler Gercekten Böyle Dolumu ya Yoksa Rev6 Sallamamı???

Hele Uranus 3708/3500 olmuş
fazladan 208 kişi girebilirmi 😆 😆
20 Yanıt
B
Buura ⭐ 19y
Yakında yeni bir event e bununla birlikte bot banlamaları olucak sonra bütün yaz rahat edicez ^^
T
TwiLighT ⭐ 18y
Yakında yeni bir event e bununla birlikte bot banlamaları olucak sonra bütün yaz rahat edicez ^^

constantinople' yi hiç görmedin sanırım 😁 1lvl charlar öylece bekliyorlar townda. ben diyeyim 300 sen de 400 tane 🎭
A
Astalavist_a OP ⭐ 17y

constantinople' yi hiç görmedin sanırım 😁 1lvl charlar öylece bekliyorlar townda. ben diyeyim 300 sen de 400 tane 🎭

Off ya milleti pre yada pluss almaya zorluyolar 😞
L
Life__ ⭐ 17y

Off ya milleti pre yada pluss almaya zorluyolar :(

Aynen Öle kardeş şimdi image code da kaldırıldı dahada zor giriyor.
T

Aynen Öle kardeş şimdi image code da kaldırıldı dahada zor giriyor.

PLUS4EVER plussuz oyun olmasa en çok ben sevinirim..plusu olan girsin olmayan girmesin .D.plus alacak güce sahip adamlar oynasa daha süper olacak .. az pro oluruz heralde 🙄
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
xD
S
satanyu ⭐ 17y
Valla bütün server larda oynuyorum nerdeyse herkes okul biter bitmez pre basacak Yardımcımız olsun çoluk çocuk kaynıyor bu sro ayıp beyler okula gidenler oynamasın 🍺
M
Mirage ⭐ 19y
Şu Resime Bakn
- Resim Silinmiş.

O fazlalıkların hepsi pre 😄
B
BangBros ⭐ 18y

Pre yada plus? ^^
B
BangBros ⭐ 18y
Valla bütün server larda oynuyorum nerdeyse herkes okul biter bitmez pre basacak Yardımcımız olsun çoluk çocuk kaynıyor bu sro ayıp beyler okula gidenler oynamasın 🍺

Emredersiniz
B
BurdurLee ⭐ 18y
Şu Resime Bakn
- Resim Silinmiş.

O fazlalıkların hepsi pre :D

🎭
I
iwontcry4u ⭐ 19y

OLdu tmm oynamam.İşe gidenler de oynamasın; ewde duran aylakçılar oynayabilir ^^
A
Pre alanlar banlansın. 😜
I
İnanamıyorum Zeus'a Tek Tık Girme şansın varmış ...

Ne zaman çekildi bu 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
3520'lere alıştık artık da, o 3700 nedir ya 😆
[F New]Solo Gitarist
B
Costantinopledeki npclerin hepsinde en az 50 kisilik 1 lv olan gruplar var ama kimin actığı belirsiz 😊
M
maxen8 ⭐ 18y
Olur Olur bal gibi olur olur olur bal gibi olur 😊 🤘 🤘
furious
furious ⭐ 19y
gçen yaz hera ne güzeldi hep populate şimdi giriş nerdeyse imkansıza yakın gold botlar oyunun içine mıçtı
I
Impossy ⭐ 17y
3700 ahahaha pes.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: