B Ben de OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Oyun gayet basit;Bugün Kendi yararınıza ne yaptıysanız onu yazıcaksınız. 😜 Bugün,Yeni bir yazıcı aldım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B ByAti ⭐ 16y 15 yil once #2 gezdim tozdum 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #3 Bu gün kendim için sadece uyudum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 15 yil once #4 program yazarak kendimi gelistirdim 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 15 yil once #5 başlığı bugün Allah için ne yaptın olarak değiştiremez miyiz 😄 Ps:Futbola gidip kendimi geliştirdim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #6 Dışarı çıktım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B B7B ⭐ 16y 15 yil once #7 Matematik çalıştım 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #8 Okul turnuvasında maçın adamı seçildik 😎5 Gol,2 Asist Sonuç : 8:5 ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NiGHTMaRe ⭐ 18y 15 yil once #9 Vodafone'ye gittim.Bir aylık internetimi aldım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #10 Erken kalktım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B ByAti ⭐ 16y 15 yil once #11 facebookta paylaşım yaptm 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #12 şuanlık hiçbirşey TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de OP ⭐ 17y 15 yil once #13 Vizelerime çalıştım,hepsi çok güzel geçti. Evime mutlu döndüm. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #14 Yattım,kalktım,okula gittim,çıkışta kavga yaptık(yagmur altında çamurlara bulandık 😠 ),eve geldim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B B7B ⭐ 16y 15 yil once #15 Tuvalete gittim 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #16 pc başında durdum ve duruyorum hala 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #17 Okul okul okul. daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica ⭐ 18y 15 yil once #18 oğlanı tokatladım 😜 😆 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #19 oğlanı tokatladım 😜 😆hacı bide beni sor bu yağmurda cocugu çamura soktum benim kol ve dizlerde çamur oldu onu yerde aldıktan sonra 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #20 ingilince sınavına çalıştım ve 85 aldım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil