Evet , bugün arkadaşlarıma sordum iyi ve ucuz bir yer var mıdır diye , bir yer önerdiler gittim 30 TL muayene ücreti 500 TL'de kanal tedavisi ücreti alındı.
Tek diş için ve 30 dakika da tüm işlem bitti.
İşin garibi daha önce gittiğim ve müthiş pahalı olarak bilinen yerde 430 TL'ye yaptırıyordum , ucuz olsun diye gittiğim yer 530 aldı 🤔
Yakınlarda kanal tedavisi yaptıran oldu mu hiç , sizden ne kadar alındı , ben müthiş bir şekilde kazıklandım mı yoksa her yerde +- aynı fiyat mı diye merak ediyorum.
Not : yer izmit.
Bugün kanal tedavisine 530 TL ücret verdim.
· 8 Replies · 7.4K views 0 reading
8 Replies
2010 da 600 liraya 1 kanal tedavisi + 4 dolgu yaptırmıştım, dişçimin şuanki fiyat listesinin fotoğrafını bulabilirsem yazıcam.
2 ay önce 5 dişi 1600e yaptırdım kanal tedavide yoktu sadece dolguları yeniledi . Dişçi olmak vardı
Evet , bugün arkadaşlarıma sordum iyi ve ucuz bir yer var mıdır diye , bir yer önerdiler gittim 30 TL muayene ücreti 500 TL'de kanal tedavisi ücreti alındı.
Tek diş için ve 30 dakika da tüm işlem bitti.
İşin garibi daha önce gittiğim ve müthiş pahalı olarak bilinen yerde 430 TL'ye yaptırıyordum , ucuz olsun diye gittiğim yer 530 aldı 🤔
Yakınlarda kanal tedavisi yaptıran oldu mu hiç , sizden ne kadar alındı , ben müthiş bir şekilde kazıklandım mı yoksa her yerde +- aynı fiyat mı diye merak ediyorum.
Not : yer izmit.
Mehtap Uysal Bilginoğlu'na gitseydin keşke önerirdim iyi biri fazla kazıklamazdı
derincede oturuyorum ve öneriyorum o doktoru :D
Ailede yaptıranlar oldu ve bu fiyatlar gayet normal diye biliyorum bu iş için, 500 az bile geldi 😄

6 doldu 1 kanal tedavisi yaptırdı kardeşim 1100 lira civarında para vermiştik
2 ay önce 5 dişi 1600e yaptırdım kanal tedavide yoktu sadece dolguları yeniledi . Dişçi olmak vardı
Benim gittiğim yer 250 TL'ye yapıyor dolguyu. Seninkisi daha insafsızmış.
Bende bugün onu söyledim kendi kendime , keşke parasını falan verip okusaydım. Yarım saatlik bir iş için 530 TL acıttı...
Ailede yaptıranlar oldu ve bu fiyatlar gayet normal diye biliyorum bu iş için, 500 az bile geldi :D
Daha önce 430'a yaptırıyordum ve herkes pahalı diyordu gittiğim yere. Zenginlerin oturduğu bir yerdeydi. Daha dandik bir yere gidip 100 TL fazla vermek garip geldi. Gerçi burada işlemi yapan adam daha yetenekliydi.
6 doldu 1 kanal tedavisi yaptırdı kardeşim 1100 lira civarında para vermiştik
1 kanal tedavisi 500 TL
6 dolgu = 1500 TL
Yine benimkinden ucuz.
Mehtap Uysal Bilginoğlu'na gitseydin keşke önerirdim iyi biri fazla kazıklamazdı
derincede oturuyorum ve öneriyorum o doktoru :D
Sitesi bile yok ulaşıp fiyat soracaktım ama bulamadım.
2010 da 600 liraya 1 kanal tedavisi + 4 dolgu yaptırmıştım, dişçimin şuanki fiyat listesinin fotoğrafını bulabilirsem yazıcam.
Valla hacı 2010'dan bu yana dolar 10 kat arttı 🤣 ama o zaman için fiyat çok gözüküyor.
Bir kaç ay önce devlet hastanesine gittim , diş için. 6 yıl sonrasına randevu verdiler. 6 yıla diş mi kalır makara: İnternetten özel sigorta falan arattım , bir sigorta yapayım da bütün diş işlerimi hallettireyim diye hiç adam akıllı bir şey çıkmadı. Kurtuluş yok resmen öpülücez.
vsroeditor.com
⭐ 16y
Paranın azlığını çokluğunu bilmem ama hiç bir şey sağlıktan önemli değildir bildiğim tek şey bu.
Diş ağrılarından zamanında çok çektim, ssk'ya gittim hep şu an gayet iyiyim hiç bir sorunum yok.
Yaptığı işten memnunsan, ağrıların, sızlamaların geçtiyse, ilerleyen zamanlarda bir sorun oluşmassa paranın önemi yok, sağlığın yerinde olsun gerisi mühim değil.
Diş ağrılarından zamanında çok çektim, ssk'ya gittim hep şu an gayet iyiyim hiç bir sorunum yok.
Yaptığı işten memnunsan, ağrıların, sızlamaların geçtiyse, ilerleyen zamanlarda bir sorun oluşmassa paranın önemi yok, sağlığın yerinde olsun gerisi mühim değil.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Phoenix de SP & EXp kasılır 83 Wizard kasıyor Ücret=SİLK&TL APOLLO 104 LVL WIZ CLERC 450 TL IRT:530 523 09 36 125 LVL WİZARD CLERİC CHAR SATILIKTIR. İL ANKARA ÜCRET: 300 TL İL ANKARA Gameofis Desteksiz 3 Ay 200 TL | Destekli 1 Ay 250 TL | Taşıma İlk Ay 190 TL SBOT 150 TL /// SBOT 150 TL /// SBOT 150 TL ///