bnim cs botları aralarında konuşabiliyolar bn hiç konuşmalara bakmıyom normalde busefer bakayım dedim ve aynen şu yazıyı gördüm "ironeye wallhack kullanıyo bnce" bnim aynen cevap 😆
- Resim Silinmiş.
ezq bot cevap bile vermedi 😁
Bugün Bota Karşı CS Oynarken :)
· 22 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
N
NightStalker
⭐ 19y
😄 😁
😁
Zuahahha.Hep böle saçma sapan konuşup duruyolar ztn 😁
bi keresinde "herkese selam" yazdım aynen şu cevap geldi
"çok konuşuyorsun ironeye" ondan sonra ztn kıl oldum o botlara 😄
"çok konuşuyorsun ironeye" ondan sonra ztn kıl oldum o botlara 😄
D:
ironeye bu source mu? görüntü kalitesi güzel çünkü..
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bildiğin 1.5 😜
aynen 1.5 şu anda başında oturdğum pc sourceyi kaldırmıyo diğer 4 ü kaldırıyor (artistik diye demiyom gerçekden 5 tane pc var 😁 )
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Selam de
Selam ....... naber? diye mesaj geliyor bazen 😊
En uyuz olduğum şey ise bomba koyduğumda pişkin pişkin" ehehe hangi kabloydu kırmızımı mavimi?!?!?!" demesi 😁
En uyuz olduğum şey ise bomba koyduğumda pişkin pişkin" ehehe hangi kabloydu kırmızımı mavimi?!?!?!" demesi 😁
Selam de
bn geçende adamın adını zarzor yazdım ve wallhack kullanıyo bnce yazdım adamın bni bi chatda dövmediği kaldı 😆
alem adamsın 😄
heheh bu vearsiyonu bende oynadım isimim nsl diom cok konusuyon dio 😄 wallhack olayınıda yasadım 😄 mayak bisi cs 1.6 4ever 😄 tek bildikleri Fire in the hole 😉
.
..*By_WaWee...
⭐ 18y
ÇOK zekice 👍
bişey dicem bot değil bence o s.ktir lan vevuk yazan sensin sanırım (ironEYE) yazıyor
hahaha hele o yokmu bu botlar çok ger.zekalı diince dier bottan cvp tabiki olması bitiorum ya olur olmaz şeylere tabki çok konuşma oyununu oyna demelerine bitiorum 😄 ama oynamak zevkli oluo botlarla arkası dönükken birden yüzü dönüp vuruo hasta oluorum ona
Zuhaha ^^ 😁 eline sağlık biraz olsun güldürdün bizi 😄
hehehe:D
_
__HasretiM__
⭐ 18y
biraz cahillik olcak ama ben bu turkçeyi ilk defa gordum bu botu nerden ındırdınızzz lutfen bende ıstıyorum :D:D:D:D
bişey dicem bot değil bence o s.ktir lan vevuk yazan sensin sanırım (ironEYE) yazıyor
ewt bn yazdım ztn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap