Icerige atla
Extraloob

Bugün 4 Temmuz - Unutturmayacağız

· 29 Yanıt · 1.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
tamam sakin saymak istesek çok katliam var.

Dediklerinin dışında Bahçelievler, Beyazıt , Taksim diye uzayan giden bir liste var.

Ben sakinim rahat ol arkadaş sadece bizim önyargı yaptığımızı söylemiş bende ÖNYARGI'nın babasını onlar yaptılar dedim bu kadar basit

İyi Forumlar
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
C
Caprice ⭐ 19y
Volkan.ka@
Volkan yazdıkların birbirini tutmuyor Tr'nin Osmanlı Devleti olmasını isteyen kim?Daha fazla siyasete girmeye birbirinizi kırmanıza gerek yok,başladınız yine slogan atmaya 😆
V
volkanka ⭐ 17y
Beni anlayanlar anladı. Anlayamayanlar için yapabileceğim birşey yok.
Selametle kal.
B
Baha i ⭐ 18y
Sonra gördüm ama
Yorum yazayım dedim 😄
ABD tüm ülkelerde faşist gladyoları besler ve her zaman arkasındadır.Faşizim sadece ırksal değil dinsel ve ya herhangi bir kullanılmaya açık ideolojini uç noktalarını kapsayabilir.ellerine çıra verdik onlarda yaktı.

Olayı maraşa benzetmeye çalıştılar ama sanırım Çorum daha bilinçliydi.Halk bu olaya müdahale etti.olaylar maraş olaylarına dönmeden olay bitti.
olayda ölen kişilerin çoğunun ne izleri nede kalıntıları var kontgerilla diye anılan ve kahraman yapılan kişilerce 50 kişi heba oldu sadece "Hayat pahalılığı ve yoksulluğu protesto" mitingi için çok insan öldürüldü.
ha bu ne işe yarıyacak diyen arkadaşlar olmuş hani olurya Çıkartılacak ders diye ...
Bu ülkede din ve ırksal unsurlar çokca kullanılıyor İnsanlar ölüyor gencecik bedenler daha kız eli tutmadan gidiyor.. bize ne kadar uzak ve saçma gelsede "artık bu zaman da böyle şeylermi kaldı" diyenler olabilir ama malesef mesheb olsun ırksal olsun bazı kargaşalar pimi hazır dinamit gibi ve kullanılmayı bekliyor...
Çorum maraş sivas izmir-menemen bunlar gene pusuda pimi çekicek insan aranıyor.
kafalar değişmiyor sadece zaman ve insanların sureti değişiyor.
.NET
.NET ⭐ 19y
Dostlar siyaset meydanı değil burası. Lütfen daha fazla siyasi tartışma yaratabilecek yorumlar yazmayalım (: Yoksa konuşsam ben konuşurum o kadar çok şey tutuyorum ki içimde..^^
[F New]Solo Gitarist
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Sonra gördüm ama
Yorum yazayım dedim 😄
ABD tüm ülkelerde faşist gladyoları besler ve her zaman arkasındadır.Faşizim sadece ırksal değil dinsel ve ya herhangi bir kullanılmaya açık ideolojini uç noktalarını kapsayabilir.ellerine çıra verdik onlarda yaktı.

Olayı maraşa benzetmeye çalıştılar ama sanırım Çorum daha bilinçliydi.Halk bu olaya müdahale etti.olaylar maraş olaylarına dönmeden olay bitti.
olayda ölen kişilerin çoğunun ne izleri nede kalıntıları var kontgerilla diye anılan ve kahraman yapılan kişilerce 50 kişi heba oldu sadece "Hayat pahalılığı ve yoksulluğu protesto" mitingi için çok insan öldürüldü.
ha bu ne işe yarıyacak diyen arkadaşlar olmuş hani olurya Çıkartılacak ders diye ...
Bu ülkede din ve ırksal unsurlar çokca kullanılıyor İnsanlar ölüyor gencecik bedenler daha kız eli tutmadan gidiyor.. bize ne kadar uzak ve saçma gelsede "artık bu zaman da böyle şeylermi kaldı" diyenler olabilir ama malesef mesheb olsun ırksal olsun bazı kargaşalar pimi hazır dinamit gibi ve kullanılmayı bekliyor...
Çorum maraş sivas izmir-menemen bunlar gene pusuda pimi çekicek insan aranıyor.
kafalar değişmiyor sadece zaman ve insanların sureti değişiyor.

Aynen öyle hacım herkes patlamaya yer arıyor hiçbirşey bitmiş değil sadece sol kesim artık eskisi gibi ses çıkarmıyor 😉
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
B
Black Rain ⭐ 19y
Dostlar siyaset meydanı değil burası. Lütfen daha fazla siyasi tartışma yaratabilecek yorumlar yazmayalım (: Yoksa konuşsam ben konuşurum o kadar çok şey tutuyorum ki içimde..^^

Al bendende okaaaaa
Temet Nosce
Çorumlu olarak bu olayı kınıyorum.
İnsanları öldürmek en büyük suçlardan biridir.!

Bende bir çorumlu olarak bu olayı kınıyorum bunu yapan azmettirenleri sonu allaha kalmış
B
bahrey ⭐ 19y
Bu ülkede katliam çok oldu.Dev-sol davalarına bakın.Yüzlerce kişiyi astılar...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: