Bugün 2 Temmuz!
Konunun bu kısmı siyasi içerik taşıdığı için editlenmiştir
Konunun bu kısmı siyasi içerik taşıdığı için editlenmiştir
2 Temmuz Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz.
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Bir Sivaslı olarak çok üzülüyorum (Ben yakanlardan değil , yananlardanım.) o günün videosunu izledim resmen düz duvara tırmanmışlar bu kadar yobazlık , faş*tlik olmaz 8)
Bir Sivaslı olarak çok üzülüyorum (Ben yakanlardan değil , yananlardanım.) o günün videosunu izledim resmen düz duvara tırmanmışlar bu kadar yobazlık , faş*tlik olmaz 8)
Merhaba hemşerim.O madımak otelini her gün görüyorum ve de hatırlıyorum olayları,izlediğim videolar aklıma geliyor hep.Utanılacak bi durum
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !http://www.youtube.com/watch?v=r0VUrAi-9Tc
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Bir Sivaslı olarak çok üzülüyorum (Ben yakanlardan değil , yananlardanım.) o günün videosunu izledim resmen düz duvara tırmanmışlar bu kadar yobazlık , faş*tlik olmaz 8)
Merhaba hemşerim.O madımak otelini her gün görüyorum ve de hatırlıyorum olayları,izlediğim videolar aklıma geliyor hep.Utanılacak bi durum
Hacım Madımak Otelini restorant yapmışlar galiba ne kadar doğru ? 😐 😢 😳

Bir Sivaslı olarak çok üzülüyorum (Ben yakanlardan değil , yananlardanım.) o günün videosunu izledim resmen düz duvara tırmanmışlar bu kadar yobazlık , faş*tlik olmaz 8)
Beyler lütfen aşırı yorumlardan kaçınalım!
Beyler lütfen aşırı yorumlardan kaçınalım!
Aşırı derken?
Umarım benim söylediğime
'aşırı' dememişsindir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap