G Genie OP ⭐ 16y 15 yil once #1 evet beyler yeni dövmem, nasıl iyimidir:) SpoilerPS: melek kanadına buz mavisi şeytan kanadına siyah, uçlarına kırmızı renk atılacak. ek olarak gölge çalışması da yapılacak 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
TurKKillS ⭐ 19y 15 yil once #2 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Genie OP ⭐ 16y 15 yil once #3 ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B badlife48770 ⭐ 18y 15 yil once #4 hoş 🍺 Biraz daha büyük olabilirdi.ama böylede güzel ps:bitmiş halinide görmek istiyorum 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
GOKHANCAN ⭐ 17y 15 yil once #5 sağdakinden 2 tane büyük olsa iyi olurdu.Hem şeytan hem melek bence olmamış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 15 yil once #6 Ben hayır diyorum 3 hayırla ugurluyoruz cicioe2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #7 apaçi dövmesi gibi olmus biraz daha büyük olsaydı çok şekil dururdu 😊 [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 15 yil once #8 askerde çok dayak yersin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FeeLThePoweR ⭐ 18y 15 yil once #9 Genie benim çharın nicki 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr Perfect ⭐ 15y 15 yil once #10 askerde çok dayak yersin.bizim teyze oğlunun eline düşmese bari acayip kıl oluyor bu tür şeylere 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 15 yil once #11 Güzel bir çalışma olmuş sağın melek solun şeytan. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 15 yil once #12 Benimde sırtımda kelebek var bir kanadı normal öbür kanadını sorma 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil