C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #1 guildde yazışıyordum arkadaslarla bı baktım thieflikle guılde yazı yazdım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #2 iyiymiş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #3 Her tarafımız bug oldu yahu bir rahat yok 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LethaLKiss ⭐ 16y 15 yil once #4 sen bu charı warrior&cleric yapmıcak mıydın hani pt içindi bard? yoksa bnmi yanlış hatırlıormps: bug iiyiymiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #5 bard warior gz 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRinG ⭐ 16y 15 yil once #6 warrior cleric yapacakki sp yi biriktiriyo BaşalarılarPs:bende denerim şimdi^^^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #7 Bugroad 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warrison1 ⭐ 16y 15 yil once #8 Her tarafımız bug oldu yahu bir rahat yok :P 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil