A addIcFb OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 Char İsmi: __Im2Hot4u_Tanıyanlar vardır 😉 Not:Char Şuan Bende Deildir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #2 Tbrk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb OP ⭐ 19y 18 yil once #3 Tbrksaol ?!!!!!!... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt ⭐ 18y 18 yil once #4 GüseLL KeşKe beNde kesebiLsemMm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb OP ⭐ 19y 18 yil once #5 GüseLL KeşKe beNde kesebiLsemMmyenimi başladın...ilk başladığımda bende öle diordum ama artık hepsi basit gelıortg uri isy lord vs hepsini kestm ?!!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JuNioRKinG ⭐ 19y 18 yil once #6 Tebrikler hatırlıyorum kesdiğin zamanı 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _EvilAngel_ ⭐ 19y 18 yil once #7 Tbrkler..Baya Bi Uniq Kestim Bnde Ama Hiç Kestikten Sonra Düşen İtemlere Bakmadım. xDHeycandan Olsa Gerek 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb OP ⭐ 19y 18 yil once #8 Tebrikler hatırlıyorum kesdiğin zamanı 8)valla 😄 senın char adı ne TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil