Arkadaşlar yaz tatili başlıyor. Bu sıralar oynamaktan keyif alacağım oyun bulmakta zorlanıyorum. Geçen yaz GTA V çok eğlendirmişti. Bu yaz da güzel oyunlar oynayayım diyorum fakat ağzıma layık bir şey bulamadım. Kesinlikle oynamamı önerdiğiniz oyunlar varsa bekliyorum.
Oynadığım Oyunlar:
Dying Light
Fallout 4
GTA V
Far Cry 4
Far Cry Primal
Dishonoured
Just Cause 3
Mafia II
Max Payne 3
Hitman Absolution
Sheltered
Cities Skylines
...
Not: Grafikleri eski oyunlardan pek hoşlanmıyorum, oyun 2 boyutluysa vs. sorun değil de örneğin Witcher 2 gibi bir oyun olup da o grafikler olunca soğuyorum oyundan. 😞
Bu Yaz Oynamalık Oyun
· 25 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Overwatch
Doom?
edit: Roguelike oyun seviyorsan Enter the Gungeon
Doom?
edit: Roguelike oyun seviyorsan Enter the Gungeon
Overwatch açıkçası güzel bir oyun bence de fakat 2 sebepten dolayı almıyorum:
Oldukça pahalı olmasına rağmen bir süre sonra sıkacağını düşünüyorum.
Tek başına değil de arkadaşlarınla oynayınca zevk verecek bir oyuna benzediğinden tek başıma almak istemiyorum.
Doom daha önce hiç oynamadığımdan bende büyük bir heyecan yaratmadı bu oyun. Senaryodan çok karşına gelen her şeyi öldürme üzerine kurulu olduğunu duydum bir de, bu da pek hoşuma gitmedi açıkçası. 😞
Oldukça pahalı olmasına rağmen bir süre sonra sıkacağını düşünüyorum.
Tek başına değil de arkadaşlarınla oynayınca zevk verecek bir oyuna benzediğinden tek başıma almak istemiyorum.
Doom daha önce hiç oynamadığımdan bende büyük bir heyecan yaratmadı bu oyun. Senaryodan çok karşına gelen her şeyi öldürme üzerine kurulu olduğunu duydum bir de, bu da pek hoşuma gitmedi açıkçası. 😞
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Arma 3.
Arma da aynı şekilde arkadaşlarla oynanması gereken bir oyun gibi.
Temet Nosce
⭐ 17y
The Witcher 3 : Wild Hunt
@Temet Nosce
3'ten önce 2'yi oynayayım dedim, başladım, sarmadı ve bu nedenle 3'ü de oynamıyorum. Sence 2'yi sevmememe rağmen 3'ü oynamalı mıyım?
3'ten önce 2'yi oynayayım dedim, başladım, sarmadı ve bu nedenle 3'ü de oynamıyorum. Sence 2'yi sevmememe rağmen 3'ü oynamalı mıyım?
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Arma da aynı şekilde arkadaşlarla oynanması gereken bir oyun gibi.
Valla ben tek oynuyorum genelde arkadaşlar çok nadir giriyor. Genelde battleroyale modunu oynuyorum tek oynamak sorun çıkarmıyor solo serverlara girdiğim sürece. Life modu da tek oynanabilir.
@Temet Nosce
Sende bana önerirmisin? GTA V ve Mafia II yi oynadım aralarından.Görüntü hiç önemli değil benim için.
Yaralı style E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Şimdi oyuna girince aklıma geldi rocket league güzel gider zaman öldürmek için.
@CezaAlp
Alan Wake oynayabilirsin grafiklere önem vermiyorsan.
Alan Wake oynayabilirsin grafiklere önem vermiyorsan.
Temet Nosce
⭐ 17y
Blade and soul
@peihai MMORPG olarak Black Desert Online mı ne öyle bir şey de duydum? Forumda bir gruplaşma olursa zevkli olabilir. ^^
Deniyecem söylediklerinizi 🤙
Yaralı style@peihai MMORPG olarak Black Desert Online mı ne öyle bir şey de duydum? Forumda bir gruplaşma olursa zevkli olabilir. ^^
Black Desert Türkiye'ye kapalı olacak diye duymuştum.
@Collapse
Dünya akıllanmaya başlıyor sanırım. 😄
Dünya akıllanmaya başlıyor sanırım. 😄
@Mopneet
Dünya uzun zamandır akıllanıyor Türklerin aksine.
Türkiye ile lisans anlaşması sağlayamadıkları için oyun Türkiye'ye kapalı olacakmış.
Bu gün yine lisans anlaşması sağlanamadığı için Paypal Türkiye'den çekildi. Bakalım daha neler göreceğiz.
Dünya uzun zamandır akıllanıyor Türklerin aksine.
Türkiye ile lisans anlaşması sağlayamadıkları için oyun Türkiye'ye kapalı olacakmış.
Bu gün yine lisans anlaşması sağlanamadığı için Paypal Türkiye'den çekildi. Bakalım daha neler göreceğiz.
Hearthstone

@Collapse
Ben Türkleri oyunlarına almamayı akıl ettiklerini düşünmüştüm. 😄
Ben Türkleri oyunlarına almamayı akıl ettiklerini düşünmüştüm. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap