Icerige atla
Extraloob

Bu yaz ne yapıyorsunuz?

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Eveet arkadaşlar, bakalım extraloob ailesi bu senenin tatil aylarını nasıl geçiriyormuş. Kendim başlıyorum.

Lise 5 yıl sonunda bitti, şu anda Türkcell Süperonline'da çalışmaktayım. Temmuz 27'ye kadar burada çalışacağım, sonra 1 haftalık ücretli izne çıkacağım ve 1 haftalık bir marmaris tatilim var. Daha sonra gelip aynı yerde çalışmaya devam edeceğim. Tercihimi yapıp yaz sonu toplayacağım bavulu, Allah'ın izniyle doooğru Eskişehir'e 🙏 🙏 🤤
Special thx to Flexi
11 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Çalışmıyorum arkadaşlarla arabaya atlayıp 2-3 gün deniz kenarına kamp kurmaya gidiyoruz arada hayatım hala aynı monotonlukta
L
Lordzek ⭐ 16y
8 Temmuz - 20 Temmuz arası Antalya 10 Ağustos - 17 Ağustos Bodrum. Seneye üniversite sınavı var iyi tatil yapmak lazım 😆
S
suatk ⭐ 13y
valla ramazanın ilk haftası yayla yapıcam zaten sınav açıklanıyor ordan tercih felan 1-2 hafta geçer ordan ölüdeniz yada koylarda kamp kurarım öyle inş. izmire gideriz bide senin eşkişehir garantimi
😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu mesaj suatk rumuzlu uyeden alinti yapildi
valla ramazanın ilk haftası yayla yapıcam zaten sınav açıklanıyor ordan tercih felan 1-2 hafta geçer ordan ölüdeniz yada koylarda kamp kurarım öyle inş. izmire gideriz bide senin eşkişehir garantimi
:D

Garanti gibi hacım hocalarla falan konuştum kesin diyorlar

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Special thx to Flexi
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
9 Temmuz'dan 1 Ağustosa kadar Almanya Munich.
M
Bir hafta Alanya, bir hafta da Altınoluk-Ayvalık-Cunda akar.
S
suatk ⭐ 13y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj suatk rumuzlu uyeden alinti yapildi
:D

Garanti gibi hacım hocalarla falan konuştum kesin diyorlar

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

inşallah istediğin olur kardesim izmir olmazsa bende eskisehir düşünüyorum
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Staj'a gidiyorum temmuz sonuna kadar staj ım var beleş eşşek gibi çalıştırıyorlar.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
15 gün didim tatili, geri kalan zamanlar ile arabayla o koy senin bu koy benim bu mangal bizim hesabi 😜
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bayramdan sonra 16 gün izin kullanacağım belki görüşürüz 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: