- Resim Silinmiş.
İran’da 27 yaşındaki Meryem Rostampour ve 30 yaşındaki Marzieh Esmaeilabad adındaki iki kadın din değiştirdikleri gerekçesiyle öldürülecek.
Bild gazetesinin haberine göre İran'da Hıristiyanlığa geçtikleri iddiasıyla tutuklanan iki kadın idama mahkum edildi.
Bir islam ülkesinin böyle bi karar almasına gerçekten çok şaşırdım ve hiç yakıştıramadım.Allah akıl fikir versin bunlara. 🙏
Bu Yapılırmı....
· 23 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
:S
Çok saçma. Herkes istediği dine inanmakta hürdür, özgürdür.
A
AliceCullen
⭐ 17y
İşte biz başka ülkeler arasında neden düşüyoruz Baş nedenlerden biri 🙄
A
AliceCullen
⭐ 17y
Bununla idamın alakası ne bız ceza veremeyizki Sonucta Allah Ahirette ne gerekiyorsa yapıcak 🙄
Bununla idamın alakası ne bız ceza veremeyizki Sonucta Allah Ahirette ne gerekiyorsa yapıcak 🙄
O cezayı verenler ilerde cezasını daha ağır şekilde çekicekler..

Yanlız haberde bir islam ülkesi denmiş arkadaşlar lütfen yapmayalım iran bir islam ülkesi değil islam dini kadın gömüp taşlamayı ekmek çalan çocukları arabayla ezmeyimi savaş yanlısı olmayı hak ve hukuku yok etmeyi emretmediği için bu ülkeye islam ülkesi demek doğru değildir!...
B
Black Rain
⭐ 19y
Yazık! 🙄
W
Winterspring
⭐ 18y
İran...
Ben bir kızın basını actıgı icin öldürüldügü video izledim ve kimse kızı kurtarmıyo yazık
İran...
+1 Başka dicek bişey yok. 😐
NoMoreLove
⭐ 18y
Çok saçma. Herkes istediği dine inanmakta hürdür, özgürdür.
A
AliceCullen
⭐ 17y
Ben bir kızın basını actıgı icin öldürüldügü video izledim ve kimse kızı kurtarmıyo yazık
Bakalım Daha Neler Goreceğiz 🙄
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Yazık..,üzüldüm.:(
Bu bütün arap ülkelerinde böyle birşey diyemeyiz..
iran bunu yapmamıs olabilir baska nedendendir bence gazetelri bilirsiniz yalan dalavere hpsi şunuda unutmayınki medya israil'in elinde
saçma hükümet tarafından yapılmamıstır o çünkü hükümet medyaya boyle bişiyi vermez bunu yapanlar din düşmanlarıdır hemen islam devletine vurmayın az mantıklı olun
:S
ılımlı islam işte bu..
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Saçmalık.Herkes istediği dini seçmekte özgürdür.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap