Icerige atla
Extraloob

Bu şekilde nasıl yapılıyor?

· 7 Yanıt · 1.4K görüntüleme
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Bazılarının imzalarında gördüm
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Forumda bazılarının imzaları.Etrafında sanki sıçramış gibi ama resimle bir bütünlüğü var.Nasıl yapabilirim?
Özellikle ilk resimdeki efekti çok güzel olmuş.Nasıl yapabilirm?
7 Yanıt
Q
Quensis ⭐ 19y
Onu yapmak o kadar basit bir iş değil zaman ister uğraşmak ister.Ben 2-3 ay uğraştım imzalarla ancak bu dereceye gelemeden bağlantım koptu denilebilir.. Bilen varsa iyi olur aslında. 😜
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Onu yapmak o kadar basit bir iş değil zaman ister uğraşmak ister.Ben 2-3 ay uğraştım imzalarla ancak bu dereceye gelemeden bağlantım koptu denilebilir.. Bilen varsa iyi olur aslında. :P

ben uğraşıyorum bayadır ps ile fakat bu şekilde nasıl oluyor bi türlü çözemedim 🙄
T
TheBigDady ⭐ 19y
Burshlarla yapılyor arka plana uyuşturana kadar çalışıyorsun benim ablam göstermişti ulaşıp sorarım buraya eklerim yakında ...
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Burshlarla yapılyor arka plana uyuşturana kadar çalışıyorsun benim ablam göstermişti ulaşıp sorarım buraya eklerim yakında ...

Teşekkürler..
T
T_RoCK ⭐ 18y
Burdan böyle 2 kelimeyle anlatılmaz o efektler yeni bi topic altında resimle anlatılması lazım.Ben de tam bilmiyorum bilen birileri paylaşırsa güzel olur cidden
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Burdan böyle 2 kelimeyle anlatılmaz o efektler yeni bi topic altında resimle anlatılması lazım.Ben de tam bilmiyorum bilen birileri paylaşırsa güzel olur cidden

ben zaten istek babında açmıştım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: