Bazılarının imzalarında gördüm
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Forumda bazılarının imzaları.Etrafında sanki sıçramış gibi ama resimle bir bütünlüğü var.Nasıl yapabilirim?
Özellikle ilk resimdeki efekti çok güzel olmuş.Nasıl yapabilirm?
Bu şekilde nasıl yapılıyor?
· 7 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Onu yapmak o kadar basit bir iş değil zaman ister uğraşmak ister.Ben 2-3 ay uğraştım imzalarla ancak bu dereceye gelemeden bağlantım koptu denilebilir.. Bilen varsa iyi olur aslında. 😜
Onu yapmak o kadar basit bir iş değil zaman ister uğraşmak ister.Ben 2-3 ay uğraştım imzalarla ancak bu dereceye gelemeden bağlantım koptu denilebilir.. Bilen varsa iyi olur aslında. :P
ben uğraşıyorum bayadır ps ile fakat bu şekilde nasıl oluyor bi türlü çözemedim 🙄
T
TheBigDady
⭐ 19y
Burshlarla yapılyor arka plana uyuşturana kadar çalışıyorsun benim ablam göstermişti ulaşıp sorarım buraya eklerim yakında ...
Burshlarla yapılyor arka plana uyuşturana kadar çalışıyorsun benim ablam göstermişti ulaşıp sorarım buraya eklerim yakında ...
Teşekkürler..
Burdan böyle 2 kelimeyle anlatılmaz o efektler yeni bi topic altında resimle anlatılması lazım.Ben de tam bilmiyorum bilen birileri paylaşırsa güzel olur cidden
Burdan böyle 2 kelimeyle anlatılmaz o efektler yeni bi topic altında resimle anlatılması lazım.Ben de tam bilmiyorum bilen birileri paylaşırsa güzel olur cidden
ben zaten istek babında açmıştım 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap