Icerige atla
Extraloob

Bu resime Bakanlar İntahar Ediyormuş

· 86 Yanıt · 5.5K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler varmış

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER?

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk psikolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen rahatsızlıklarından dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra, yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halüsinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyormuş.o yüzden taş kesiliyorlarmış.bu yüzden bir müzede bunun kafası ters duruyormuş. (tersten bakınca etkilemiyormuş)
Bana saçma geldi 🙄
86 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Allah akıl fikir versin onlara 😆
E
eL`dode ⭐ 19y
Beynimin arkasında bir hareketlilik sezdim.Bakamıyacam daha
W
Wrestler ⭐ 19y
ahh bole bı kız yanımda olsa bırak ıntıharı neler olur ne olur Xd cocouklarımız olur:D
E
eL`dode ⭐ 19y
bu resmin olayını anladım ben.Çok gerçekçi.Birazda bulanıklık katmışlar.Gerçekçi olamasının bir yanı şudur:hangi açıdan bakarsanız bakın resimdeki size bakıyormuş gibi gelir.
E
eL`dode ⭐ 19y
kesin ben şu üçünden birine girmek üzereyim 😲
1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar
S
Streetwise ⭐ 19y
bu resmin olayını anladım ben.Çok gerçekçi.Birazda bulanıklık katmışlar.Gerçekçi olamasının bir yanı şudur:hangi açıdan bakarsanız bakın resimdeki size bakıyormuş gibi gelir.

her resimde var o hangi açıdan bakarsanız bakın resimdeki size bakıyormuş gibi gelir.[/ 😁
B
BlackLighT ⭐ 19y
resim uzun süre gözünü kırpmadan bakınca etkiliyor :?!
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Bu kızın aynısından daha beyaz ve gözleri daha yeşil-mavi olan kız var kızı hergün görüyom ama intihar etmiyorum bundan mı intihar edicez 😆
B
Bu resimden kimler intihar eder bunuda ekle
*Gerizekalı olanlar
😈 😁
E
eL`dode ⭐ 19y

her resimde var o hangi açıdan bakarsanız bakın resimdeki size bakıyormuş gibi gelir.[/ 😁

Her resimde olduğunu biliyorum ama bu bulanık birazcıkta etkiliyor.
Ps:İlk ve sanırasam tek her açıdan size bakan elle çizilmiş resim MonaLisa'dır
A
addIcFb ⭐ 19y
harbiden de banada bişeler oluor
E
eL`dode ⭐ 19y
Bu resimden kimler intihar eder bunuda ekle
*Gerizekalı olanlar
😈 😁

İntahar değilde bi garip oluyom.Belkide yorgunum ondandır.Uyumak üzereyim pc başında.
B
BlackLighT ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
bkz bi şizofrenin cizdiği resim bence bi hastalık bu :?!
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Gani gidicisin Sen Çok hemen topicden sonun hayırlı degil 😈
E
eL`dode ⭐ 19y
Tamam çokoyorum 😄
N
Nebula ⭐ 19y
Peki; Size soruyorum...
1- İp 2-Su 3- yüksek binadan atlamak 4- tabanca

Hangisini seçeyim :D:D:D:D
Allah akıl fikir versin !
E
eL`dode ⭐ 19y
3 veya 4 çünkü acı çekmeden ölüm.
3te biraz atraksiyon yaşayarak ölürüsün.
4te biraz anında ölürsün.
T
Torquel ⭐ 19y
O solediginz 3 insan türü her zaman intihara megilidir ztn.Yiyosa benim gibi hayat dolu bi adamı oldurtcek resim yapsınlar.
D
DaWixed ⭐ 19y
Ya zaten bu yunanlar harbiden geri kafalı.Yok gozlerine bakınca tas kesilirmiste bi ton tantana...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: