Icerige atla
Extraloob

ARGOS bu hafta geliyor sanırım... resime bakalım resmi site

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
I
IslamicCc OP ⭐ 19y

silk item alırken server seçiminde gözüküyor...
16 Yanıt
L
Koskoca Yeni server argos diye baslik var gormedinmi sanirim geliyor diyon gereksiz bir konu
B
bully4Life ⭐ 16y
1 aydır var o orda.
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
Koskoca Yeni server argos diye baslik var gormedinmi sanirim geliyor diyon gereksiz bir konu

gerizekalı arkadaşım bu hafta için söyledim koskoca başlık olduğunu görüyorum... sadece bilen arkadaşlardan yorum almak istedim ama anlama kabiliyetin yok ...
M
MicroEx ⭐ 19y

gerizekalı arkadaşım bu hafta için söyledim koskoca başlık olduğunu görüyorum... sadece bilen arkadaşlardan yorum almak istedim ama anlama kabiliyetin yok ...

Anladım senı ben daha oncede bi konuda belirttim server acılıncada sitede belirtebilir ben hala umudumu koruyorum ...
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
rev6da yeni serverlerın açıldıktan
1-2 gün sonra gözüktüğüde olmuştur...
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
en azından geleceğini biliyoruz :9
M
MicroEx ⭐ 19y
en azından geleceğini biliyoruz :9

Emın mısın 🎭
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
bu hafta için değil 1 ay içinde geleceğini biliyoruz 😊
K
kralyoh ⭐ 17y
FAKE BUNLAR İNANMAYIN BAKTM BÖLE BİŞİ GÖREMEDM YENİ SW DİE ANIRMAYIN GELMİCEK ANLAYIN ARTIK :D:D
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
FAKE BUNLAR İNANMAYIN BAKTM BÖLE BİŞİ GÖREMEDM YENİ SW DİE ANIRMAYIN GELMİCEK ANLAYIN ARTIK :D:D

fake olmadığını bi senin gibi eşşekler anlamadı, anırmak sana mahsus olsa gerek...
E
erimpower ⭐ 17y
kardeşm bu sw sizden daha gerçek 😊 açılsın bomba gibi başlıcam
X
Xanthos ⭐ 19y

fake olmadığını bi senin gibi eşşekler anlamadı, anırmak sana mahsus olsa gerek...
yazılarını daha dikkatli ve özenli yazmanı şiddetle tavsiye ederim. Tekrarlamamanı öneririm.
W
Warrison ⭐ 15y

lol, senin dediğine mi inanalım 😜

Ps. Önümüzdeki salı günü gelecektir büyük ihtimal. (Kanıt diyecek, bazı zeka parıltısı gösteren arkadaşlara şimdiden uyarayım, kendi görüşümdür :P)
E
erimpower ⭐ 17y
evet %90 salı günü gelecek

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: