A Avasin OP ⭐ 17y 14 yil once #1 :phttp://www.facebook.com/photo.php?v=154182237978641 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #2 hatırlayamadım 😳 sick1 fear1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #3 Liseli olduğum kanıtlandı 😢 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The Black ⭐ 16y 14 yil once #4 müziği çok iyi hatırlıyorum ama bu reklamı hatırlamadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 Liseli olduğum kanıtlandı 😢Spoilerbende liselimym TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #6 ahaha kral TVde cıkıyordu bu 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Macro ⭐ 19y 14 yil once (düzenlendi) #7 Bu şarkı sizlere gelsin arkadaşlar 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #8 Bu şarkı sizlere gelsin arkadaşlar 😆 ahahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #9 hatırlamam mıııı 😊 dilime çok takılmıştı şarkısı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 14 yil once #10 Bizim televizyon sadece trtyi çekiyodu ondan hatırlamadım heralde 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoBodysPerfect ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #11 Bu şarkı sizlere gelsin arkadaşlar 😆 Hahaha koptum :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 14 yil once #12 tanıdık geldi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil