yav bu party yaratıkları nedir öle be normalleri giand gibi "niya hunter giand (party)" kestim galiba bi 15 dk uğraştık tbod hp sini gösteremiyo yani o kadar çok 3-4 kişi kestik bana 300 k ex 100 falan sp 50 k kadar da para verdi ama manyak bişi Mr. Green
Ha bide demin yağmur gibi (party) yaratığı düşüyodu şimdi 1 tane bile çıkmıyo ?
bunlar neye göre çıkıyo acaba event gibi bişimi yoksa
Bu (party) yaratıkları neyin nesi
· 14 Replies · 3.3K views 0 reading
14 Replies
Bildiğiniz Gibi Bu Europa Takım Oyunu O Party Canavarlar İse Parti Takımlar İçin
8 Li Pt Kurar Gidersiniz 8 Kişi Dalarsınız Bir Canavara
Sen Tek Başına Kestiğinde 300k Exp Mi verdi?
O Zaman PT Deki Herkese 300k Exp Gider
Yani Canavarı Ortak Kesceksiniz Ama Exp Bölünmeyecek
Böylece Kolay Ve Hızlı Level Atlarsınız Cool
8 Li Pt Kurar Gidersiniz 8 Kişi Dalarsınız Bir Canavara
Sen Tek Başına Kestiğinde 300k Exp Mi verdi?
O Zaman PT Deki Herkese 300k Exp Gider
Yani Canavarı Ortak Kesceksiniz Ama Exp Bölünmeyecek
Böylece Kolay Ve Hızlı Level Atlarsınız Cool
Birde eğer kastığınız bölgede 8li party deyseniz o Party canavarları çıkacaktır...
evet 8 li partide cikar fakat 8 li partide olan kisilerle ayni bölgede yan yana kasmaniz lazim.
8 li partide olan kisilerden 1 kisi bile yaninda olsa yaratik cikar. diger kisiler olmasada farketmez yeterki 1 kiis yaninda olsun
ve partideki kisi sayisina göre okadar cok yaratik cikar.
dikkat edin yatarsiniz 2 tanesi saldirirsa , helede yanlardan birde normal dalarsa öfff hic kurtulusunuz yok Mr. Green
8 li partide olan kisilerden 1 kisi bile yaninda olsa yaratik cikar. diger kisiler olmasada farketmez yeterki 1 kiis yaninda olsun
ve partideki kisi sayisina göre okadar cok yaratik cikar.
dikkat edin yatarsiniz 2 tanesi saldirirsa , helede yanlardan birde normal dalarsa öfff hic kurtulusunuz yok Mr. Green
R
Rahatsizim
⭐ 19y
bi yandan iyi olmuş bi yandan da kötü..
misal ben bota bıraktım, 4lüdeyim ama etrafımda 8lide olanlar var.
bot gidecek onlara dalacak ve pasif olmayan 2-3 pt mob gelince ben pat yerde olacağım. Rolling Eyes
bu açıdan kötü olmuş aslında.
iyi yönü ise 8li pt de iken baya bi exp gelmesi. Very Happy
misal ben bota bıraktım, 4lüdeyim ama etrafımda 8lide olanlar var.
bot gidecek onlara dalacak ve pasif olmayan 2-3 pt mob gelince ben pat yerde olacağım. Rolling Eyes
bu açıdan kötü olmuş aslında.
iyi yönü ise 8li pt de iken baya bi exp gelmesi. Very Happy
_
__Thieves__
⭐ 19y
gaymax ztn bot u yasakladıkı ztn ole zevkı cıkmıo bu oyunu bız oynayalım dıe yaptılar bot lar oynasın dıe deel Cool
Evet güzel oluyoda ama birden bi bakıyon her yer pt yaratıklarıyla doluyo yağmur gibi çıkıyolar bide yavaş kesiliyo zaten hele o giand ları yokmu offfffff Mr. Green
yaw arkadaşlar bu party sistemi çok karışık
bi europa charı sadece party le kasamiosunuz
arkadaş yeni char açtı 2lv karalara götürdüm bunu belki 20 kara 5 tane de parti kara sı kestim
lv atlamadı normal karalardan ex gelmio parti karalarından %6 ex gelio yani europa kasmak için
academy ye girmeniz ve sonada party ye girmeniz lazım
ama bi chinese char olsaydı 2lv bi kara kessem dire 5 olrdu Shocked
bi europa charı sadece party le kasamiosunuz
arkadaş yeni char açtı 2lv karalara götürdüm bunu belki 20 kara 5 tane de parti kara sı kestim
lv atlamadı normal karalardan ex gelmio parti karalarından %6 ex gelio yani europa kasmak için
academy ye girmeniz ve sonada party ye girmeniz lazım
ama bi chinese char olsaydı 2lv bi kara kessem dire 5 olrdu Shocked
K
kajmersagopa01
⭐ 19y
valla bu party yaratıklları delı bısey ama benım full str glaviem olsaydı canlarini okurdum.sımdı bitane wizard actım uflesen oluo zaten..ama 3-4 vu4rusta party hayvanını yıo tek basına:D
eheheh tek başıma kesiom healer olmadan :)bu arada roguenin def. düşürüp atak arttıran skillerini kasarken yanınızda healer yoksa kullanmayın...
Ezükleri kesiyon ya giand ları ne olacak zaten adı üstünde party yle kesebiliyon zaten
ben hunter giand a daldım 2 m hp sini düşürmesi kolaymı zannediyon Mr. Green
ben hunter giand a daldım 2 m hp sini düşürmesi kolaymı zannediyon Mr. Green
ahada buda resmi 4 kişi dalıyoz damagelere baksana
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bende bot konusunda şikayetciyim illa bi yerden pary yaratıgı cıkıyo yatırıyo hele bide wizardsanız kurtuluşunuz yok:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:
Log in to write a reply.
Log In