Icerige atla
Extraloob

Bu Para 64 +11 Sun Glavie Almaya Yeter mi ?

· 58 Yanıt · 5.8K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
S
S3X4eVeR ⭐ 19y
sun alirsin ama + tiyi kendin basarsin
P
Presence ⭐ 19y

bence o parayı sakla 9dg yi bekli ki zaten ancak 80 lvl ve full farm olursun . ara lvl lerde egonu tatmin etmek için sos a som a sun a para harcama (hazır paranın nasıl bittini bilirim)

80 full farm olunca eline bi +7 /+9 alırsın artan paranla da üzerine sun item çek yada acc

defansın sağlam olduktan sonra elindeki de iş yapar derim ben . 500 ytl vermişsin almışsın gold u
bence yedek bi char aç onda dursun para... bol şans

bencede dediklerine katılıorum sun +11 çokkkk zor bulursun bulsanda paran yetmez arkadaşın dedi gibi sun al kendin bas yada +7 +9 bişiler al zaten benim söliceklerimi sölemiş bana bişi kalmamış açıkçası Very Happy
T
TR_iCe_TR ⭐ 19y
bocekcik güzel photomontaj yapmissin XD dikkatli bakarsaniz görürsünüz Wink
feyk bu feyk Very Happy
X
XipeHocter ⭐ 19y

bırak +11 i sadece sos al o parayla helal diyecem kardeş senin okadar paran varsa kendini kastır üstünü başını full sos yap 64 +11 bilmem ne takma onları daha 35 levelsın
U

kardeş o parayla 64 +5 sun alırsın zaten sun demek +11 demek sun +5 oldumuda tam ideali kim tutar seni bu kadar extraokk

902m pasific'te sun glavie bulursan haber ver extraokk
M
Marinero ⭐ 19y
bu paraylan 64 lvl sun +11 alabilirsin bence.bide bu resim bana biraz fake gibi geldi.çünkü orda ismin mafsal gözüküyo ama konuşma bölümünde _seelsorger_ konumuş sürekli sende yazmışsın ama hep _seelsorger_ konuşmuş görünüyor.
U

-Resim Silinmiş.

Tebrikler kapak oldu cidden extraokk
T
Server bilmiyom ama bizim serverde sun 2 garment item anca alırsın oda satan bulursan
glavie aklından bile geçirme
T
The_Crims ⭐ 19y

feyk bu feyk Very Happy

Laughing ne feyki be incele iste
T
The_Crims ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Tebrikler kapak oldu cidden extraokk

saol Very Happy
E
erhat1919 ⭐ 19y
Parayı ne kadara aldın ? Glavie Alırsın bence
T
TR_iCe_TR ⭐ 19y

feyk bu feyk Very Happy

Laughing ne feyki be incele iste

XD yaw feyk yaa rakamlara bak yamuk yumuk resmen feyk Very Happy:D
O
Ozy__ ⭐ 19y
999.999.999 gold'a pacificde sun+5 blade satan görmüştüm.100'e yakın globel al sürekli global at ve hotandaki stalları gez eminim bulursun....
T
sun silahların ilk düştüğü zaman olsaydı alabilirdin belki ama şimdi çoooook zor Wink
M
MoonLife ⭐ 19y
alırsın
B
By_41_Lee ⭐ 19y
kardeş sen sun al ben + basarım Mr. Green santam
R
RoyalFlush ⭐ 19y
o parayla sun alırsın +sız ama pot alacak dahi paran kalmaz 😊

bana kalırsa full sun set çek üstüne zamanla yine para yapınca 72+7 vs bşi alırsın o zaman kral olursun işte kimse seni yatıramaz zaten glavie sin

takma kafana
L
Leader ⭐ 19y
benim gibi olursun aegede aykut16 ya sunu cektim herkes baska bir gozle baktı bana yaa.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: