Icerige atla
Extraloob

Bu Para 64 +11 Sun Glavie Almaya Yeter mi ?

· 58 Yanıt · 5.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
L
Looper ⭐ 19y
sen ilkonce bi 80 ol en azından 64 ol.bakarsın ozamana satan çıkar.35 lvl de alıp kasanda dursa ne olur
V
vanquisher ⭐ 19y

kardeş o parayla 64 +5 sun alırsın zaten sun demek +11 demek sun +5 oldumuda tam ideali kim tutar seni bu kadar extraokk

kardeş adamlar paran yetmez diyor..

SUN +15 demek Wink
V
vanquisher ⭐ 19y
Bişey daha +sız SUN satan zaten görmedim ben bugüne kadar.Adam sırf 200-300 m kazanıyor +1+2+3+4 basınca. zaten +1..+4 arası kolay basılıyor.Şahsen + basmadan Sunumu satmazdım Twisted Evil;)
R
renklibere ⭐ 19y
valla ben yetermi yetmez bilmiyorum ama sen böle üzerindeki parayı teşhir edersen emek hırsızları seni tespit edecekler ve pod alacak paran kalmayacak
E
Espio ⭐ 19y
keşke ilk önce silahı bulup sunra alsaydın parayı, pacificte çok zor bulman sun silah, sadece şubattan sonra satmaya başlar o da leegend 2 hazırlığı içindir sana önerim
900mil parayla d9 gelene kadar para kas 5-6 ayda sadece stone yaparak 2 ye katlarsın
L
Leet1 ⭐ 19y
9dg silahlr gelene kadar bişey alma 9 dg geldiginde al
S
skillroad OP ⭐ 19y
peki bu paraya 52 sun +11 alınır mı ?
R
RollsRoyce ⭐ 19y
+11 alcak paran olsada satan olmaz bence silkroadda eşi benzeri bulunmayan bir silah
S
skillroad OP ⭐ 19y
ee peki ben ne yapacam bu parayla elimde mi patladı şimdi..
T
The_Crims ⭐ 19y

ee peki ben ne yapacam bu parayla elimde mi patladı şimdi..

bana ver
S
skillroad OP ⭐ 19y
hahahah

yaşın kaç senin..
T
The_Crims ⭐ 19y

hahahah

yaşın kaç senin..

sanene olm yasımla ne ilgisi var
S
skillroad OP ⭐ 19y
çocuk gibi konuşuyorsunda..
T
The_Crims ⭐ 19y

çocuk gibi konuşuyorsunda..

lol ^^ ne alaka neyse ben adam kasıyom ßß
S
skillroad OP ⭐ 19y
sen bu kadar parayı rüyanda bile göremezsin lan
T
The_Crims ⭐ 19y

sen bu kadar parayı rüyanda bile göremezsin lan

yaw degit basımdan bendede bukadar para var heralde havamı atıyon sen hemde bidaha da bisey yazmıcam charımı kascam senlemi ugrascam
T
The_Crims ⭐ 19y
noldu poset mi oldun ne parayı gorunce sendaha 42 de silah alacan 52 de 64 68 72 + lı bisey ohooo o para 500m e iner benm hersey hazır 77 set +5 blue + kalan 800m var dostum nerde yokmus bende opara
S
skillroad OP ⭐ 19y
sen harbi çocuksun ya
G
gEo ⭐ 19y
bence o parayı sakla 9dg yi bekli ki zaten ancak 80 lvl ve full farm olursun . ara lvl lerde egonu tatmin etmek için sos a som a sun a para harcama (hazır paranın nasıl bittini bilirim)

80 full farm olunca eline bi +7 /+9 alırsın artan paranla da üzerine sun item çek yada acc

defansın sağlam olduktan sonra elindeki de iş yapar derim ben . 500 ytl vermişsin almışsın gold u
bence yedek bi char aç onda dursun para... bol şans

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: