C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Beyler bazı girilmemiş dersler var onlarda şöyle:Edebiyat: (4 ortalama 70-75 arası )Dil anlatım: 4 (ortalama 72)Klavye kullanımı: 5 (ortalama 100) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 imkanı yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 13 yil once #3 alamazsın bence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 13 yil once #4 karnede 2 varken mı [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 13 yil once #5 2 var ama sadece ikişer saat o dersler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #6 Impossible 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XBosstarix ⭐ 18y 13 yil once #7 Alabilirsin tabi o 2 olan derslerin kredisi düşükse TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 13 yil once #8 Hukuk 6 saatDosya 3 saatİngilizce 4 saatMesleki ingilizce 3 saat haftada en fazla saati olan dersler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 13 yil once #9 E hesapla katsayilarina carp carptiklarini topla toplam ders kredisine bol [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 13 yil once #10 Hacı şu screenshotı alıp konu açana kadar hesaplayaydın ya... Hesaplardım da çok üşendim bu gün 3.kez zaten hesapladım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #11 biz sene sonu kaldikmi gectikmi diye sabaha kadar hesaplardik millet takdir kovaliyor, takdir ettim 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ OP ⭐ 17y 13 yil once #12 ben hesapladımda 65 çıkıyor neyse cuma günü görürüz ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil