Bu Arkadaşı Takdir Etmek İstedim !
işte uzun süredir beklediğim bir davranış biçimi buydu ilk defa denk geldim
çokda sevindim bu arkadaşı gözlerinden öpüyorum başarılarının devamını dilerim helal olsun extrabeer
- Resim Silinmiş.
Bu Arkadaşı Takdir Etmek İstedim !
· 46 Yanıt · 7.7K görüntüleme 0 okuyor
46 Yanıt
helal olsun walla
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
çok güzel yazmış extrabeer
cok kral admınmıstı cocuk
P
Poker Face
⭐ 19y
helal olsun walla
aynen helal olsun
Helal Olsun Be
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bunu yazan belki aramızdan biri olabilir çok centilmen bir davranıs bir sitede admin olup kendi sitesinde baska bir siteyi öven kişi milyonda bir çıkar belki çıkmaz
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bunu yazan belki aramızdan biri olabilir çok centilmen bir davranıs bir sitede admin olup kendi sitesinde baska bir siteyi öven kişi milyonda bir çıkar belki çıkmaz
işte böle olsun canım feda hiçbir suçlama yapmıyor bieşy demiyor övüyor siteyi yani adam gerçekten harbi biriymiş ne diyelim daha
artık öyle yada böyle herkes reklamımızı yapıyo Mr. Green
tbrik ederim iyi yaklaşım
Böyle adamlar daha doğrusu insanlar zor bulunuyor zor kahvekeyfi
Mr. Green
Silkroad ı hackleseler Extra bota virüs koydu derler Mr. Green
Mr. Green
zuhaha Mr. Green Mr. Green
Mr. Green
ehehee harbiden bir zamanlar neydi be...
ben hizmet için kendimi paralarken alemler oradan birşey indirmeyin viruslu charlarınızı çalarlar diyordu önceleri kızıyordum sonrasında zekamı kullandım onların kötü yorumlarından reklam yapmasını bildim ve gelinen noktayı görüyorsunuz rakipsiz bir Türkiye'nin En Büyük Silkroad Bilgi Paylaşım Sitesi http://www.extraloob.com hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım bu güzel mesajı atan arkadaşı da bir kez daha kutluyorum çok mucX extrabeer teşekkürler temiz ve süppoo bir yorum için
Hep tek büyük olmak bir şereftir ! Cool
bizden mi bu adam ?
bizden mi bu adam ?
başka bir sitenin admini
Adama bakarmisin yahu neredeyse bana yetisecek Cool
Arkadaslar kalbimizde uffacik bir kotuluk olsaydi inanin sitemiz bu kadar buyumezdi, viruslu diyenlerden kanit istedik, kanit veremeyene virussuz oldugun dair kanitlari sunduk.Ne oldu?Kendi kanlarinda boguldular...Kendi siteleri kapandi bi halen Turkiye'nin En Buyuk Silkroad Bilgi ve Paylasim sitesiyiz.Oyle kalacak daha da buyuyecegiz..
Arkadaslar kalbimizde uffacik bir kotuluk olsaydi inanin sitemiz bu kadar buyumezdi, viruslu diyenlerden kanit istedik, kanit veremeyene virussuz oldugun dair kanitlari sunduk.Ne oldu?Kendi kanlarinda boguldular...Kendi siteleri kapandi bi halen Turkiye'nin En Buyuk Silkroad Bilgi ve Paylasim sitesiyiz.Oyle kalacak daha da buyuyecegiz..
Kendisi ile bir süre Persia'da HYSTERIA guildinde bulunmuştum gerçekten iyi ve dürüst birisi. extrabeer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap