- Resim Silinmiş.
Bu nedir ? İlk kez görüyorum ?
· 26 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
ilkdefa gorduyseniz ne mutlu size 😊 sen cık botları aldıktan sora seni alcaklar 😊
şaka bi yana bot/loader vs. kullanınca böyle yapıor ama saçma bi durum var. charı bota koyuyorum tüm gece kasıyo, sonra 1 gün geçiyo samarkand da gezerken löp diye bu yazı çıkıyor.
saçmalık
şaka bi yana bot/loader vs. kullanınca böyle yapıor ama saçma bi durum var. charı bota koyuyorum tüm gece kasıyo, sonra 1 gün geçiyo samarkand da gezerken löp diye bu yazı çıkıyor.
saçmalık
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
ben bunu rock updatesi gelmeden önce görmüştüm fakat demekki o zamana özgü değilmiş.joymax bunuda yaptıya artık presizlere heralde oyunu silin diyor 😆
A
AliceCullen
⭐ 17y
Bu yazıya alısmalısın. 🙄
Artık premiumsuz charlara bu hatayı verdiriyor ve pre aldırmaya zorlatıyor.
"git premium al, öyle gel" demek istemiş. 😆
Joymax İstanbula Gelicek Yha Gelsin 20 Çift Lafım Olcak ona
Joymax İstanbula Gelicek Yha Gelsin 20 Çift Lafım Olcak ona
😆
:D:D Korktum bende dün görünce 😄 Pre alcam zati 😄
valla iyice içine ettiler oyunun
Benim 102654 Lafım Olacak 😄 Azıma Geleni Söylerim
o Şimdi Disconnetmi ? :S
resme tekrar bak(herhalde kardeş)
Bu tür oyunlar parayı bulunca sapıtıyor knighta dondu oysakı oyunun en baslarındakı zevk sımdı alabiliyomuyuz giderek berbat ediyolar para icin herseyi yapıyorlar ''Sözde oyun Free 2 Play''
W
WalesNegras
⭐ 19y
😄
clentini yenile dior ama oyundan atıyor
"git premium al, öyle gel" demek istemiş. 😆
+1905 😜
L
L_e_g_e_n_D
⭐ 19y
Premium var bende ama bugün CTF'de bu hatayı verdi :S
disconnect değil o hatayı bi kez aldıktan sonra sürekli geliyor oyuna girince 1-2 saat geçiyor o hata geliyor silk almadan da geçmiyorr 😄 gerçi benm preli charıma da 2 gundur traffic veriyor :s
Verdiği hata disconnetin değiştirilmiş versiyonu.Client'i yenileyin yazıp oyundan çıkarıyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap