Yeni aldığım charda bu buff'u gördüm ne işe yaradığını da bilmiyorum.Bi sorayım dedim.
- Resim Silinmiş.
Bu Nedir Arkadaşlar
· 15 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Sakin ol şampiyon iyi bir şeydir herhalde 😆
Yeni aldığım charda bu buff'u gördüm ne işe yaradığını da bilmiyorum.Bi sorayım dedim.
- Resim Silinmiş.
o ticket bildigim kadarı ile %150 ex veriyodu herelde o ticketleri dünya kupası etkinliginde hangi takıma verdi isen o takımın bayragını Es-ok kırdırıuodun sanada böle ticket veriyodu 😁 😁
Tamam sağolun.
T
TheCunninG
⭐ 19y
Yeri burası mı sence?
Yeri burası mı sence?
Yeri 😁
T
TheCunninG
⭐ 19y
Yeri burası mı sence?
Yeri 😁
SEBEP ?
Temet Nosce
⭐ 17y
Yeri burası mı sence?
Nereye açacaktı ❓
Yeri burası mı sence?
😄 sorması ayıp adam nereye açacak metin2 screen shot bölümünemi 😄
L
LethaLKiss
⭐ 16y
Yeri burası mı sence?
bnce burası soruda sormuş olsa ss var kaldıki millet daha ne konular açıyor laf eden olmuyor 😴
Yeri burası mı sence?
Yeri 😁
SEBEP ?
Sebeb veriyorum;
bnce burası soruda sormuş olsa ss var kaldıki millet daha ne konular açıyor laf eden olmuyor 😴
:D sorması ayıp adam nereye açacak metin2 screen shot bölümünemi :D
Nereye açacaktı ❓
Sebeb veriyorum;
:D sorması ayıp adam nereye açacak metin2 screen shot bölümünemi :D
Nereye açacaktı ❓Sonucu gösteriyorum;
viewforum.php?f=280
viewforum.php?f=251
yeni bir update sanıldı ise eğer
viewforum.php?f=11
karakter eu olduğu için
viewforum.php?f=47
en geyiğinden de
viewforum.php?f=81
umarım yeterli olmuşumdur.
[F New]Solo Gitarist
L
LethaLKiss
⭐ 16y
bu bölüm daha aktif olduğu için buraya açıyolar..
örneğin;
viewtopic.php?f=13&t=226716
viewtopic.php?f=13&t=226561
viewtopic.php?f=13&t=226505
viewtopic.php?f=13&t=225780
viewtopic.php?f=13&t=224981
viewtopic.php?f=13&t=223993
sadece ilk 5 sayfada bunlar var... arkadaşlar bu bölüm daha aktif diye açıyorlar buraya...
örneğin;
sadece ilk 5 sayfada bunlar var... arkadaşlar bu bölüm daha aktif diye açıyorlar buraya...
örneğin;
e şey. o bölümler süs olsun diye açılmadı. bölümün aktifliği ile alakası yok basarsın aktif başlıkları görüntüle modülüne görürsün aktifi
manager iken rastladıklarımı gerekli yerlere taşıyordum ki online iken rastlayanlar hala taşıyorlar 😊
[F New]Solo Gitarist
L
LethaLKiss
⭐ 16y
örneğin;
e şey. o bölümler süs olsun diye açılmadı. bölümün aktifliği ile alakası yok basarsın aktif başlıkları görüntüle modülüne görürsün aktifi
manager iken rastladıklarımı gerekli yerlere taşıyordum ki online iken rastlayanlar hala taşıyorlar :)
aktiflik ile ilgili değilse neden buraya açıyor bu kadar insan ? kendileride diyorlar "kb bliorz yeri burası değil ama burda daha çabuk cevap geliyor" diğer bölümlre çok girilmiyor buda yine bizim suçumuz... ama çbk cevap gelmesi için buraya açmş.. tabii ki asıl yeri oralar ona dicek laf yok zaten...
bnm dedğim bu kadar konuya kimse laf etmemişken neden tek bu konuya yeri burasımı deniliyor... her konuya dense &taşınsa zaten buna gerek kalmaz 🤝
daha fazla uzamasın yetkililer gerekli konuları gerekli yerlere taşır tartışmaya gerek yok 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap