Icerige atla
Extraloob

Bu nasıl bi rezillik ya !

· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
İyice cıvkını çıkardılar böle b*ktan bişey hiç bi onlıne oyunda yok.Sözde serverde yer var ama zorla zorla girmiyo...3 saat zorla 5 saat zorla oyuna almıyo varmı böle bişey yaw..Bu yeni oyuna girme sistemi ile sronun iyice b*ku çıktı..Şu lanet olası charları bi alan çıksa bi daha üstüne para verseler oynamam bu oyunu...1 chara pre aldım 2 chara aldım daha kaç chara alacam..İyice paraya dayandı ez*k oyun

- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
İyimiş bakan çok yorum yapaan yok demekki presi biten bittigi anda basacak parayı buluyo yada hemen girebiliyolar 😞
S
para vermiyosalar oynama dedğin gibi 😉 bu bi nevi kumar oynu kardeşim.. !
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Sakin Ol Dostum ^^ Sat Charları Oynama Sövüp Saymanın Bi Alemi Yok 3 Günlük Dünyada.

anlıyom hacımda deli gibi para harcıyoz charlara lanet olsun dünya kadar para harcayıp 100 char yaptım şimdi pre bitince alamayınca böle rezillik yaşıyoz hak mı bu yani..chara 4k dan fazla silk almışım bu güne kadar ve almaya devam etmessem durum bu :!!&%&!
B
aynen dostum aynı durumdayım oyuna arkadaşlarımı çagırıyorum ama başlayamıyorlarki 😊 bu nasıl oyun diyip geçiyorlar haklılar fck joymax !
I
İyimiş bakan çok yorum yapaan yok demekki presi biten bittigi anda basacak parayı buluyo yada hemen girebiliyolar :(

biraz sakin olamaya çalış o sorun yepimizde var haftalar önceden konuşuluyordu zaten içimizden bazılarının çok parası olupta pre basmış basmamış bizi ilgilendirmez herkez kendisi için oynuyor bu oyunu unutma ^^ 👍
B
BurdurLee ⭐ 18y
İyimiş bakan çok yorum yapaan yok demekki presi biten bittigi anda basacak parayı buluyo yada hemen girebiliyolar :(

biraz sakin olamaya çalış o sorun yepimizde var haftalar önceden konuşuluyordu zaten içimizden bazılarının çok parası olupta pre basmış basmamış bizi ilgilendirmez herkez kendisi için oynuyor bu oyunu unutma ^^ 👍

🤘
E
eLempTRa ⭐ 18y
kac tane cahr kasıyorsunki 30 cahr birden aksmıcaksın zaten pre en yuksek charına alıcaksın tek onu akscan 1 ay da biriktiremiormusun 30 tl en azından parası olan basar olmayan basmaz oynamasın hala sro oynayıp beleş beleş diye giden varsa oynamasın.
Ps:(kannımca)
E
eLempTRa ⭐ 18y
iki kere yazmışım
Ps:Edit.
T
Tengrİ ⭐ 19y
hahahah len ezik antropoza mı girdin bu yaşta 😄
O
OmR ⭐ 17y
millet isyanlarda tabi 😄
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
hahahah len ezik antropoza mı girdin bu yaşta :D

cihancım ne demek bu..düşünde yaz bi zahmet :xD

kac tane cahr kasıyorsunki 30 cahr birden aksmıcaksın zaten pre en yuksek charına alıcaksın tek onu akscan 1 ay da biriktiremiormusun 30 tl en azından parası olan basar olmayan basmaz oynamasın hala sro oynayıp beleş beleş diye giden varsa oynamasın.
Ps:(kannımca)

100 char var 83 char var 67 wizard var 70 warrior var ezük sp li charlar var alayını açsam pc çok rahat kaldırıyo ama lanet olası oyun almıyoo :(( bide an geldi 300 silki kumara yatırdıgım oldu :xD
T
Tengrİ ⭐ 19y
muhauahuha ezzikkk seni dedim ya yavrucum sana senin ilacını ben biliyorum sadece 😈 😈 😈 😈
C
chipshajen ⭐ 17y
pluto farkı .. bende uğraşıyorum
Temet Nosce
extraloob:''Paran varsa oynuyacaksın'' ^^
A
atababa ⭐ 18y
bazen eksik gösteriyo rev6 da kafana takma

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: