Icerige atla
Extraloob

Bu Kalp Seni Unutur mu >>> Sorular Görüşler

· 14 Yanıt · 3.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu Kalp Seni Unutur mu >>> Sorular Görüşler

1980 dönemini anlatan bir nevi bize o günleri yaşatan çok güzel bir dizi şu sıralar tam bir fan'ı oldum diyebilirim.

dizinin resmi sitesi : http://www.bukalpseniunuturmu.gen.tr/

Saygılarımızla,
14 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
çok başarılı bir dizi, 80 dönemini anlatan bir yapıt. filmi izlerken kendinizi 1980'de gibi hissedebiliyorsunuz, araçlar, binalar, 6 haneli telefon numaraları ve bir çok ayrıntı daha... kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim, takipçisiyimdir. ^^,
D
die4ever ⭐ 18y
Başarılı bir dizi ancak o seneleri açmaları gerçekten biraz insanın içini garip yapıyor o zamanlarda yapılan yanlışlıklar ,insanlara olan olayların hepsi bir bir açıklanmış güzel bir dizi takipçisiyim 😊
M
Macro ⭐ 19y
İzlemedim, izleyeceğim ama önyargılıyım ve izlerken bu önyargıyla didik didik edeceğim diziyi. Burjuvanın solcuları karalayacağını düşünüyorum.
K
Kobe ⭐ 19y
tv'de sadece okan bayülgeni ve denk gelirse sauth park simsons izleyen biri olarak çay içmeye annemin yanına gittiğimde zorla kanalı değişdim (annem bu diziyi izliyordu) papatyam'a baktım az 😜 annem çok beğenmiş bu diziyi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bu diziden daha da zevk almak istiyorsanız acil olarak erdal öz - can kırıkları adlı kitabı okumalısınız deniz gezmiş'in hayatından kesitler içeriyor ve kitabı okuyan birisi olarak dizi de kitaptan esinlenilmiş bu bağlamda muhteşem bir dizi en azından devrim nedir sağ sol nedir bilmeyenler için cici bir dizi olmuş geçmişi göstermesi ise apayrı bir lezzettir, jetonlu telefon kulubeleri ^^
E
El Verano ⭐ 18y
Hehehe,bu seneki diziler bomba yahu.
Gerci bu dizide ben daha cok Berrak Tuzuntac ile ilgileniyorum.😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ben ıssız adam'da ki hatunla ilgiliyim abla çok cici yaa ufff
V
volkanka ⭐ 17y
Film i daha iyi anlamak için HATIRLA SEVGİLİ yi izlemiş olmak gerekiyor.
Bu film onun devamı niteliğinde çekiliyor.
Şu kadarını söyleyebilirim yakın tarihimize ışık tutuyor, o zaman ki yapılanları çok iyi bir şekilde anlatabildiğine inanıyorum.
Bu filmi izlemenizi cidden öneririm.

Macro ; Ön yargılı hiçbirşeye yaklaşma dostum,bahsettiğin gibi bir durum yok.
Ki Tomris hanım böyle birşey yapamaz...

Sevgilerimle...
L
Bu filmde burjuvazi takılanlar işkence yapıldıgına inanmıyorlar solcuları , sağcıları birer kukla görüyor burjuva takılanları zaten dizide ayırt edebilirsiniz resmen biziz diye bağırıyorlar 😄
M
Hatırla sevgilinin devamı diye biliyorum fakat oyuncularıda 10 numara oynuyor , herşeyi gayet güzel anlatıyorlar 🙄
V
volkanka ⭐ 17y
Reyting kurbanı olmaz inş diyorum...
Reytinglerde genellikle 3. oluyor.

Günü değiştirilirse belki reytingde istenilen seviye gidilebilir.
Eğer aldırış etmezlersede daha iyi olur da tabi her yapım PARA içindir...
M
MeraclituS ⭐ 19y
boyle diziler agirlik kazanmali
V
volkanka ⭐ 17y
Son Bölüm müthişti.
Sonunda Faşist Cunta Hesap Verecek diye pankart açtılar.
Helal olsun... 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: