Icerige atla
Extraloob

Bu İteme 400M Veriyorlar :)

· 37 Yanıt · 2.5K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Arkadaşlar satsammı hemen sizce ya adam direk 400 dıyor ?:( cokta sevıyorum ıtemımı

- Resim Silinmiş.

Server : Pacific
37 Yanıt
P
ProbIem ⭐ 17y
düşünmen hata ver :))
J
JeWilyn ⭐ 16y
sat bence
M
MainMagic ⭐ 18y
ya sat yada en az 1 ay daha alıcı bekle.O levelde o parayı harcayan adam fazla bulamazsın.Bulmuşsun yağlı müşteriyi sat bence
H
hiper OP ⭐ 18y
Fiyat 420M Oldu 😊
P
ProbIem ⭐ 17y
satt 😠 satt bea saaat olm kacır ma adamı satt 😠 64 luk iteme o kadar veriyolar bu ne allahım satt :))
P
pink3434 ⭐ 18y
sat sat sat ):)
P
PwneD ⭐ 18y
Sat bencede
J
Josephine ⭐ 17y
Sat.
H
hiper OP ⭐ 18y
satım o zaman 😊
W
WikiLeaks ⭐ 17y
9 dg sini bulabilirsen sat yoksa kalsın bence Sun bulmak kolay değil artık 400 m de para deil yani
_
satma . zevk için bile onunla kasarım . ve en az 500den aşağı gitmez o
S
Soulog ⭐ 16y
Değişik bi cevapta benden 😊 Şimdi 64 Sun u 85 levele kadar kullanıyousn tam çok net. o yüzden uzun vadeli bi silah ama sat bence 420 m e taxiye girersin o paranın yarısıyla 85 olrsun yarısıylada +7 silah alırsın 85 level :)))
H
hiper OP ⭐ 18y
Değişik bi cevapta benden 😊 Şimdi 64 Sun u 85 levele kadar kullanıyousn tam çok net. o yüzden uzun vadeli bi silah ama sat bence 420 m e taxiye girersin o paranın yarısıyla 85 olrsun yarısıylada +7 silah alırsın 85 level :)))

evet.. bugun 80 level sılaha phy (82) 52 elix wpn harcadım +5 olsaydı onu kullanırdım daha ıyıydıde salla:D 600me alıcı war belkı o zaman kadar fıyat yukselır bakcaz artık satmıcam bencede cok sevıyorum hem bazıları 2-3 ay bekle 1b bıle degerlenır dıyorlar ama bakcaz artık
N
Serverda o itemin tek oldugunu tahmin ediyorum, ve benim felsefem şekil görünmektir.
Ben olsam satmam.
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
Oyunda paradan yana sıkıntın yoksa kalsın kenarda 😊 arada hasret gidermek için alır gezersin elınde tabi senın zevkin ama eğer para sorunun varsa sıkıntı olarak satabilirsin.
ps : yinede satma derim 😉
D
DaddyCool ⭐ 17y
Ben olsam satmazdım, 400m dediğin nedir ki 30TL. Ama o itemi bi daha hayatta bulamycaksın, sonrasında satmak istersende rahat bir 300m'e satabilirdin.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Yere at
J
Judas ⭐ 19y
satılır mı be o kalsın havan olur =) ne gerek var satmaya
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bence çok bile veriyolar server da o silahın +10 olanı var o ne kadar eder kim bilir 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: