Icerige atla
Extraloob

bu hatayı alıyorum

· 6 Yanıt · 867 görüntüleme
A
AliYilmaz OP ⭐ 16y
maximum user.
6 Yanıt
D
Decoy ⭐ 18y
-

maksimum bilgisayar sınırı aşılmış herhangi bir arkadaşına fln verdiysen sorun yaşamış olabilirsin sanırım 00.00 - 01.00 gibi bir saatte pid sayısı resetleniyordu
A
AliYilmaz OP ⭐ 16y
-

maksimum bilgisayar sınırı aşılmış herhangi bir arkadaşına fln verdiysen sorun yaşamış olabilirsin sanırım 00.00 - 01.00 gibi bir saatte pid sayısı resetleniyordu

Yok vermedim
D
Decoy ⭐ 18y
-

Yok vermedim

okan abiyi bekle sana yardımcı olacaktır 😘
E
EliteTurk ⭐ 18y
-

Yok vermedim

Lütfen aldığınız botu internet Cafe ortamlarından ve en yakın arkadaşınızdan bile şifresini saklayın ayrıca botun şifresini görmez zaten demeyin S-bot un kurulu olduğu dosyanın içerisindeki bot config noticesinde dahi şifreniz yazıyor,sakının saklayın rahat edin. ☕

Ps: Bu sorunun extraloob dan kaynaklandığını zannetmiyorum bir arkadaş daha böyle demişti pid sayısı resetlendikden sonra girdi doya doya kullandı botunu,kendisi ilgilenicektir fakat benim dediklerimden farklı bir şey diyiceğini zannetmiyorum. 👴
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu hatanın tek çözümü gece 02'yi beklemek olacaktır sonrasında düzelir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: