O Optimus Prime OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Bugün internet kafeden usb'ye attım,eve yükledim.Tıklayınca bu hatayı veriyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BoOoOS ⭐ 17y 16 yil once #2 O hatayı verince silkroadonline.net e girip cık olmazsa. modeme reset at. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D die4ever ⭐ 18y 16 yil once #3 o hata updateye baglanamadıgında veriliyor telas yok silkroad.exe yi aç kapa yap yeterli TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sevenkaan88 ⭐ 18y 16 yil once #4 arkadşlar bende bu hata var oyunu yenıden yukledım hala var bu hata 50 oldu denıyorum exe yı ama olmuyo yardım edebılcek var mı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iboshow ⭐ 17y 16 yil once #5 http://www.silkroadonline.net e gir biraz 1 - 2 dk konulara felan bak tekrar dene... 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iboshow ⭐ 17y 16 yil once #6 ßende HeR SaLı ßöle oLuo.. 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AliceCullen ⭐ 17y 16 yil once #7 Ya gerek yok o hata cktıgı zaman entere basılı tut sonra olmassa bida dene aynısını olmadı bıda sonra kesın oluyor. 😎 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil