Slim Shady OP ⭐ 14y 12 yil once #1 AsheVayneBrandWarwickKarmaTalonTrundleSejuaniLuluAatrox TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 12 yil once #2 2-3 hafta önce vayne aldım oynayamayınca satmıştım o sinir ile vayne, brand, talon, sejuani, aatrox'u deneyeceğim bu hafta. 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #3 brand talon alacaktım haftalığa geldiği iyi oldu sejuda opum zaten 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #4 Aatrox denemek cok istiyordum, iyi olmus verdikleri 🤤[ Mesaj mobilden gonderildi BlackBerry ] mobile Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 12 yil once #5 sejuaniyi çok merak ediyorum onu deneyeceğim bende TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #6 Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildisejuaniyi çok merak ediyorum onu deneyeceğim bendeOyuna başladığım zamanlar gelmişti o zamanlar pek iyi oynayamıyordum ama şimdi bir daha denicem hoşuma giden bir karakter gerek q'su gerek ultisi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 12 yil once #7 Yarın her oyunda bir vayne atrox olur diye düşünüyorum. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #8 Gecen hafta demistim banko talon aatrox syndra gelecek demistim cunku ben satin almis olacam demistim 3 de 2 tuttu :daral[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil