Pes2013 indirdim. Crack yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Biraz araştırdım log off olup admin olarak girin diyor ama zaten tek kullanıcı var pcde. Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı
Bu eylemi gerçekleştirmek için izne ihtiyacınız var..
· 15 Yanıt · 46K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Denetim masasından kullanıcı izinlerine girip biraz kurcalarsan bulursun hacım.
teşekkürler bakıyorum hemen
Google'dan da aratıp denetim masasında yapmam gerekenlere baktım ama zaten o şekildeydi denetim masam. Sorun hala devam ediyor..
Kullanıcı hesabında , kullanıcının kontrol seçeneklerinde beni asla haberdar etme olarak gözüküyor mu ?
Windows 8/7?
sistem 8 ise eğer pro sürümünde denetimlerle ilgili büyük sıkıntılar var. Dosyayı taşıyacağın klasör'e sağ click > özellikler > Güvenlik > Grup yada Kullanıcı Adların'dan Admin Oturumuna Click > Alt kutudan Gelişmiş > Sahibi: Değiştir > Kendi Oturumunun adını yaz onayla yalnış hatırlamıyorsam biraz zaman alıcaktır eylemin gerçekleşmesi için denersin.
sistem 7 ise bayadır kullanmıyorum ama yukarıdaki yazdığım yolu denersin olmadı güvenli modda taşırsın dosyaları.
8 in sevmediğim yönlerinden biri -.-"
sistem 8 ise eğer pro sürümünde denetimlerle ilgili büyük sıkıntılar var. Dosyayı taşıyacağın klasör'e sağ click > özellikler > Güvenlik > Grup yada Kullanıcı Adların'dan Admin Oturumuna Click > Alt kutudan Gelişmiş > Sahibi: Değiştir > Kendi Oturumunun adını yaz onayla yalnış hatırlamıyorsam biraz zaman alıcaktır eylemin gerçekleşmesi için denersin.
sistem 7 ise bayadır kullanmıyorum ama yukarıdaki yazdığım yolu denersin olmadı güvenli modda taşırsın dosyaları.
8 in sevmediğim yönlerinden biri -.-"
Kullanıcı Hesapları - Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarları'nı kastediyorsun sanırım. Hiçbir zaman uyarma olarak ayarlı evet
@TanerUNER win 7 hacım
@TanerUNER win 7 hacım
Crackte değiştireceğin dosyaları silip sonra atmayı dener misin ?
herhangi bir virüs programı yüklüyse engelleyebiliyor cracki atmana izin vermiyor , aktif korumayı devre dışı bırakırsan veya tamamen devre dışı bırakırsan problem kalmaz
Unlocker diye bir program var, arama motorundan bulabilirsin. Belki işine yarayabilir, arka planda kullanılan değişiklik yapmana izin vermeyen işlemler için.

Crackte değiştireceğin dosyaları silip sonra atmayı dener misin ?
Crackte değiştireceğim dosya değişiyor. .dll uzantılı bi dosya var onu atmam gerek bi de o atılmıyor.
herhangi bir virüs programı yüklüyse engelleyebiliyor cracki atmana izin vermiyor , aktif korumayı devre dışı bırakırsan veya tamamen devre dışı bırakırsan problem kalmaz
Virsü programı da yok ki 🙄
Unlocker diye bir program var, arama motorundan bulabilirsin. Belki işine yarayabilir, arka planda kullanılan değişiklik yapmana izin vermeyen işlemler için.
o da olmadı hacım yaa surprised1
virüs falan mı girdi ki sisteme. Format en kesin çözüm gibi
Teamviewer id şifre atsana bana
Attım alkis:
Halletti çok teşekkürler 🍺
nası çözdünüz aynıı sorun bendede var 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap