Icerige atla
Extraloob

Bu ' ENVY ' Olayı Abartılmış Bir Şaçmalık

· 38 Yanıt · 3.7K görüntüleme
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Bu kadarınada pes dedirtecek bir olay; kasmak için ne yapmamız gerek bari yeni serverlarda bi önlem alınsa sbot caresini buldu fakat kanı bozuk birisi gelip kesince ortalık 56 oluyor 🎅

- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Öh 0_o
R
Rochas ⭐ 16y
😱
H
botları engellemek için joymax'ın çalışmaları
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Herkes envy lere bak onlar yüzünden kasamıyoruz vs. vs. diyor sen kasamıyor değilsin ki bot kasamıyor. 😉
Bence gayet iyi oldu bu envyler.
X
xcorelli ⭐ 18y
anlamadim ben bu olayi biri anlatabilir mi 🤔
H
@SarkoLata git uykunu alda gel çocuk
A
Adith ⭐ 18y
Bende anlamadım. 😱
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@SarkoLata git uykunu alda gel çocuk

İnci yeni yazar alımları kapalı sanırım. 🤔
E
EnDZoNe ⭐ 19y
🙏 🙏
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Olayın botu engelleme çabasıyla alakası yok; sbot zaten yaratıklara attack yaptırmıyor . tek sorun dengesiz kişilerin slottaki yaratıkları kestiklerinde oraya 5-6 tane bunlardan çıkması 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Olayın botu engelleme çabasıyla alakası yok; sbot zaten yaratıklara attack yaptırmıyor . tek sorun dengesiz kişilerin slottaki yaratıkları kestiklerinde oraya 5-6 tane bunlardan çıkması :)

Gizliden var gibi 🍺 Peki söyler misin o dengesizler seni öldürmek için mi vuruyor dplere yoksa kendine düşmesi için mi 🎭
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Olayın botu engelleme çabasıyla alakası yok; sbot zaten yaratıklara attack yaptırmıyor . tek sorun dengesiz kişilerin slottaki yaratıkları kestiklerinde oraya 5-6 tane bunlardan çıkması :)

Gizliden var gibi 🍺 Peki söyler misin o dengesizler seni öldürmek için mi vuruyor dplere yoksa kendine düşmesi için mi 🎭

walla senin ilk yorumunuda gördüm gülmemek için kendimi zor tuttum bot kasıomus ben değil; bu oyunu biz değil pc'ler kasıor o zmn 😄 onuda geçtim Silkroad Online oyununu PARA'n kasıyor. Seni Tiiye alıp yanıt vermicem 😊 Joymax botu engellemek istese ne kadar büyük para kaybetceni tahmin dahi edemezsin arada bi bot engelliyip oyuncuların gözünü korkutuyolarsa tek sebep ücreti bota geçiş dönemidir 🙄
U
Uprising ⭐ 19y
Tutun ki bot olmasa 110a kadar elle pt de nasıl kasabileceğiz ki; daha bunun sp farmı da var.Hiç işin olmayacak oturcan silkroad oynayacaksın o zaman. daral:
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Tutun ki bot olmasa 110a kadar elle pt de nasıl kasabileceğiz ki; daha bunun sp farmı da var.Hiç işin olmayacak oturcan silkroad oynayacaksın o zaman. daral:

🎅 Paparazzi Userimiz Umarım bunun farkına varır botun yasal olduğu oyunlarda Lv sınırları 100+ oluor ; botun yasak olduğu daha doğrusu olmadığı oyunların hangisinde Lv 110 veya SP diye bi olay var 🍿
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

🎅 Paparazzi Userimiz Umarım bunun farkına varır botun yasal olduğu oyunlarda Lv sınırları 100+ oluor ; botun yasak olduğu daha doğrusu olmadığı oyunların hangisinde Lv 110 veya SP diye bi olay var 🍿

" Silkroadda bot yasal " bunu da dediniz ya helal olsun. 83035633 Kimse botla kasmanıza bir şey diyemez benim demek istediğimi keşke anlayabilseydin. 👋
Bundan sonra tartışacağım adamları iyi seçeceğim.^^
S
Shutetsu OP ⭐ 16y

" Silkroadda bot yasal " bunu da dediniz ya helal olsun. 83035633 Kimse botla kasmanıza bir şey diyemez benim demek istediğimi keşke anlayabilseydin. 👋
Bundan sonra tartışacağım adamları iyi seçeceğim.^^

aynen öyle Sbot kullanıoyurm ilk çıktığı günden beri hiçbir charım çok şükür ban yemedi 1 gün dahi 😊 madem bot karşıtısın sen neden kendi partyini kurup charlarını BOT'la kasıosun 😘
K
Kitty ⭐ 16y

Herkes envy lere bak onlar yüzünden kasamıyoruz vs. vs. diyor sen kasamıyor değilsin ki bot kasamıyor. 😉

katılıyorm ohhh canıma da değsn :p
S
Shutetsu OP ⭐ 16y

katılıyorm ohhh canıma da değsn :p

Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş nese:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: