- Resim Silinmiş.
Bu Damage Hayatta Bir Defa Yenir ...
· 44 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
44 Yanıt
yorum pls
neyse yatmayan da var
349 k crit vurduğunu gördüm bi dagger ın Cool yani bu damage dünyanın en yüksek dama ge i diil.hatta yarısı bile değil :?!!!
bilemeyecegim...
349 k crit vurduğunu gördüm bi dagger ın Cool yani bu damage dünyanın en yüksek dama ge i diil.hatta yarısı bile değil :?!!!
dikkatni çekerim adamın lvl i 34 :?!!! , senin gördüğün 349k crit vuran dagger in lvl i kaçtı acaba Question popcorn
öhaness xD bende bi video izledim Gm ler arası çatır çatır crit ama ölmüolar adam düz 250k vuruo diğerine Mr. Green bulamadım ama bi kere izledikten sonra Shocked
dikkatni çekerim adamın lvl i 34 :?!!! , senin gördüğün 349k crit vuran dagger in lvl i kaçtı acaba Question popcorn
o adamın lvl i degil o ölenin lvl i Mr. Green
Sağlam asılmış
R
RoyalFlush
⭐ 19y
bugün bizzat 80k yedim wizardın birinden 😊 ben 20 lvlım wizard 80 lvl 😊
ayrıca vuran kişi zerk açmış vede sen int gidiyorsun birde str olsan düşün halini derken kendimide düşünüyorum
o wizard zerk açsa nolur kimbilir 😊 80kx2=160k 😊
ayrıca vuran kişi zerk açmış vede sen int gidiyorsun birde str olsan düşün halini derken kendimide düşünüyorum
o wizard zerk açsa nolur kimbilir 😊 80kx2=160k 😊
birisi söylemisti 90 lvl staffcı adam buff +zerk ile 90 lvl blader adama 1.000.000 vurmus Shocked
vuran 34 lvl değil ölen 34 lvl Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
headbang2ft9
headbang2ft9
hehe adam doru sölemiş xd o ölenin lvl i xd
ve rezil olmuş gibisin Razz Razz
T
TitusPullo
⭐ 19y
Demage Süper bişi ya... Tabii 34 değilde 1 lwl adama vurmuş olsaydı kaç olurdu ki o demage Cool
birisi söylemisti 90 lvl staffcı adam buff +zerk ile 90 lvl blader adama 1.000.000 vurmus Shocked
hahaha hiç güleceğim yoktu
madem öle çok vurabiliolar o zaman 80 lvl wizard da 80 lvl blader a 500k falan vursun ahauhuaha
ovhaaaa detective
OFF
M
minotauros
⭐ 19y
o vuranın değil lvl değil
vuran farkındaysan zerkli olan
o vuranın değil lvl değil
vuran farkındaysan zerkli olan
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap