İşte bu sonnda kararımı wrdım vee bunu alıyoruz kasım 16 yı iple çekıyorum arkadaşlar makine ile ilgili yorumları alalım ☕
http://www.casperturk.com/?urun-detay_50_Casper_NEO_NGO_I870-6T85P-W.html
ps: Facebook 2,5m çip 200 silk pm me 😆
Bu alet Kasım'ın 16 sında benimdir..
· 26 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
bro o kadar var madem 0,5 versen olmaz mı 😜
ps:Güzel makinaya benziyor hayırlı olsun şimdiden
ps:Güzel makinaya benziyor hayırlı olsun şimdiden
bro o kadar var madem 0,5 versen olmaz mı :P
hihihi wrmemmı bro 😜 Alperen Çavuşoğlu ekle yollıyayım hemen 😜
Niye Toplama Değil Trink 2 Milyarın varsa abartı pc toplarız reyiz 😊
Niye Toplama Değil Trink 2 Milyarın varsa abartı pc toplarız reyiz :)
ibretlik yorum 😄
+adv eğer toplama alırsan bundan daha iyi alabilirsin eğer almayı düşünüyosan çok iyi anlayan birine yönlendiricem seni ^^
+adv eğer toplama alırsan bundan daha iyi alabilirsin eğer almayı düşünüyosan çok iyi anlayan birine yönlendiricem seni ^^
Toplamalarda garantili bişey bulamadım 😞
Bence daha iyisi toplanır 😊 Bak bi kere sana toplama oldugunda emanet pc almısın gibi acamassın bile kasanı 😄 Dikkat et "Bu etiketi söktüğünüz takdirde , garanti dışı kalır." yazısını görürsün ve sahsen ben cok merak ederim icini 😄 tamam buda caf caflı ama toplamada sağlam toplarsan daha cafcaflı olur ^^
toplama akar toplamanın neyinin garantisini bulamıyorsun anlamadım aldığın parçalar sıfır ve tek tek garantili oluyor hepsi @Advance'de yardımcı olucakmış 2milyara bunun iki katı güzel bir şey toplarsın 🍺
toplama akar toplamanın neyinin garantisini bulamıyorsun anlamadım aldığın parçalar sıfır ve tek tek garantili oluyor hepsi @Advance'de yardımcı olucakmış 2milyara bunun iki katı güzel bir şey toplarsın 🍺
advance den önce ben yardımcı olurum nese:
Hayır ben summer6: 83035633
en ucuz maliyete en güzel pc toplama yarışmasında 48 sn ile birinci olanınız varsa ilk siz yardımcı olun 😆
en ucuz maliyete en güzel pc toplama yarışmasında 48 sn ile birinci olanınız varsa ilk siz yardımcı olun 😆
öyle bir yarışmada zamanın ne önemi var 😈
öyle bir yarışmada zamanın ne önemi var 😈
Aynen 🍺 👍
Hayır ben summer6: 83035633
nese:
Toplamalarda garantili bişey bulamadım :(
toplamanın garantisi sensin 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Fena deyilde özellik olarak ayrıntıları yazmamışlar :S
toplamanın her parçası ayrı garantili 😆 ^^
toplamanın her parçası ayrı garantili 😆 ^^
insan aldığı malzemenin ne oldugunu bilmez mi 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
2milyarın var hangı amacla kullanacagını sole senı ne kadar ıdare etmesını ıstedıgını sole bu sıstemden daha ıyısını daha ucuza yada aynı fıyata daha ıyısını toplıyalım..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap