Icerige atla
Extraloob

Brendi Macro Budra Buluşması ^^

· 35 Yanıt · 3.4K görüntüleme
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

brendi,macro,budra İstanbul fethi ^^

arkadaşlarla güzel bi gün geçirdik.bol bol içip eğlendik.resimlerde de görüldüğü üzere tamamen keşşşiz.com 😈
baya bi ortamıda duman altı yaptık bunlarıda sizle paylaşmak istedik.bunlar bizim anılarmızdı sizinde ortak olmanızı istedik 🍺

- Resim Silinmiş.

ps:en soldaki buğra(budra),ortaki mustafa(macrocheck),en sağdaki yakışıklı olanda ben ehuehe 😁
35 Yanıt
P
Pennywise ⭐ 19y
mekan neresi?
R
evetttt o soldaki beyaz tişörtlü benim 😁

deli manyak bi gündü herkese tavsiye ediyorum bi ara takılın macro, brendi ve bana 😈

edit: mekan ortaköy cami arkası ve destan cafe 😁 😈
M
mertcangs ⭐ 18y
penny bana imza yap 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Ağızlarda baca dumanı gibi xD Maşallah iyi içip eğlenmişsiniz. Keşke 89633 üye aynı anda buluşabilsek ^.^
S
Streetwise ⭐ 19y
İşte extraloob.com farkı,hiç bir sitede böyle olaylara tanık oldunuzmu,sitedeki aile sevgisini,gerçek hayattada yansıtmak çok güzel bişi,güzel bir gündü galiba anlaşılan... 😜
M
Macro ⭐ 19y
çok güzel bi gündü iyi kafa yaptık valla ^^

Drink supply Firuz abiye ayrıca teşekkürler 😘

ps: Firuz abi = tekel bayi 😁 🍺
S
Streetwise ⭐ 19y
penny bana imza yap :D

Pm ile ona ulaşabilirsin,sen başlığı açan Penny mi zannettin,başlıkta penny : imza yapıyorum diyemi yazıyor...
P
Pennywise ⭐ 19y
evetttt o soldaki beyaz tişörtlü benim 😁

deli manyak bi gündü herkese tavsiye ediyorum bi ara takılın macro, brendi ve bana 😈

edit: mekan ortaköy cami arkası ve destan cafe 😁 😈

ara sıra pc başından kalkıp arkadaşlarla buluşmak iyidir 😉 😄
P
Pennywise ⭐ 19y

Pm ile ona ulaşabilirsin,sen başlığı açan Penny mi zannettin,başlıkta penny : imza yapıyorum diyemi yazıyor...

ki kimseye imzada yapmıyorum,,gelen imza istekli msjlar okunmadan siliniyor 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y

ki kimseye imzada yapmıyorum,,gelen imza istekli msjlar okunmadan siliniyor :D

Pennyyy pennyyy ben titus gibi derinden sesler duydugun oluyor mu acaba. Kulağında bir çınlama 😁 🎅 🍺 😘 🎭 😆 😐
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y

topic imi imza isteklerinle kirletme 😉
C
CaN_KsK ⭐ 19y
3. resimde mustafa resmen sömürüyor 😊.
Q
Quensis ⭐ 19y
Ah Ah Bende orda olacaktım hiç değilse yanımıza 2-3 kız gelirdi 😜 Ama sorunlar çıktı İstanbul'a dönemedim maalesef...

Ps:Saçları yapsaydınız bari o ne öyle hepiniz dağıtmışsınız saçları.
Ps2:Tolga Fred Çakmaktaş'a benzettim seni bir an. 😜
M
Morwena ⭐ 19y
nargilenin közü bitmiş. 😊 az duman çıkıyor. ^^
M
Macro ⭐ 19y
Ah Ah Bende orda olacaktım hiç değilse yanımıza 2-3 kız gelirdi 😜 Ama sorunlar çıktı İstanbul'a dönemedim maalesef...

Ps2:Tolga Fred Çakmaktaş'a benzettim seni bir an. :P

İlk yapıktı da alkolün promili arttıkça saçlar dağıldı ^^
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y

sie döt herif eğer sen yanımızda olsaydın bi hıyarla mı gezionuz die yanımıza bi insan bile yaklaşmazdı 😜 😆
saçlar yapılıydıda beni beğenen böle de beğensin.orda kafa bi dünya ki ohoooo.saç umrumuzda sanki 🍺
fred çakmaktaş ne alaka len ? ne benim öle kilom,ne öle burnum nede öle bi tipim var 😐

ps:biraz ağır falan yazmış olabilirim şu anda kafam bi dünya.taximden geldim.baya içtim 🙄
E
Espio ⭐ 19y
wahhhhh bi gün bekleseniz bende olacaktım orada en azından zeka sahibi biri olurdu yanınızda 😜
Q
Quensis ⭐ 19y

sie döt herif eğer sen yanımızda olsaydın bi hıyarla mı gezionuz die yanımıza bi insan bile yaklaşmazdı 😜 😆
saçlar yapılıydıda beni beğenen böle de beğensin.orda kafa bi dünya ki ohoooo.saç umrumuzda sanki 🍺
fred çakmaktaş ne alaka len ? ne benim öle kilom,ne öle burnum nede öle bi tipim var 😐

ps:biraz ağır falan yazmış olabilirim şu anda kafam bi dünya.taximden geldim.baya içtim 🙄

😆

Yaklaştı mı ki 🙄 😁

Fred Çakmaktaş ne alaka bilmiyorum bir an benzettim sadece. 😜

Ps:Ağar yazsan da bişey olmaz ben seni biliyorum alkolik herif. 😁 😘

wahhhhh bi gün bekleseniz bende olacaktım orada en azından zeka sahibi biri olurdu yanınızda :P

😁
T
Torquel ⭐ 19y
Fena merak ettim neli içtiniz 😜 Biri kesin nane limon gibime geldi ama...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: