Icerige atla
Extraloob

böyle bisi artık olamazz ! bi bakın lütfen cogunuzun sorunu

· 4 Yanıt · 904 görüntüleme
O
oguzbuba OP ⭐ 19y
arkadaslar pc ye format attım frame worku kurdum vs vs. şimdi oyuna giriyorum şehirdeyim start lıyorum cancıya kadar hersey güsel cancı ile konustukdan 1-2 sn sonra masaüstüne atıyor hatta öyle bi sorunki orda dc yedikden sonra oyuna girdim start traing dedim dediğim anda attı yani orda bi arızamı var nasıl çözeriz lütfen yardım edin Sad
4 Yanıt
L

arkadaslar pc ye format attım frame worku kurdum vs vs. şimdi oyuna giriyorum şehirdeyim start lıyorum cancıya kadar hersey güsel cancı ile konustukdan 1-2 sn sonra masaüstüne atıyor hatta öyle bi sorunki orda dc yedikden sonra oyuna girdim start traing dedim dediğim anda attı yani orda bi arızamı var nasıl çözeriz lütfen yardım edin Sad

Ekran ayarlarını Düşürmeyi dene.. extraokk
O
oguzbuba OP ⭐ 19y
sağol hacım çözdü gibi problemi
D
Difficult ⭐ 19y

Ekran ayarlarını Düşürmeyi dene.. extraokk

+1907

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: