arkdaşlar bowmu nukermi daha iyi 90 da cok ihtiyacım var bu sorunun cevapına
bowmu (90) nukermi (90) hangisi daha iyi 90 da
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
sitedeki yapılandırmalara ve 90 lvl ile gelecek skiller ve yararlarına bakarsan sorununa cözüm bulabilirsin
Nukerde Cold 80 + ise nuker...
90 nukelerinin damageleri epey artıyor.90lvlde intler epey güçlenecek buna eminim..80lvlde int çarımda bowlara karşı üstünüm 90da ise full farmlı nuker bow'dan üstün olur.Tabi pvp anında yanlış zamanda yanlış skilleri kullanırsan ölmekten kaçamassın..
Emin ol 90da intler çok sağlam olacak ?!!!!!!!
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ikisininde super avantajları var ksrodan bıldıgım kadarıyla ama daha avrupa sıtesıne (bızım kullandıgımız sıteye) skıller gelmedıgı ıcın daha kesın bıseyler soylemek yanlıs yıne de edındıgım bılgılere gore yardımcı olmaya calısıyım 90 lvlda anti devil bow serisine gelicek olan son kitapcık +40 crictical gorucekmıs bu muazzam bı rakam hıc bos atmamn demektır bence harıka damage saglar bır pure str char ıcın nuker de de zaten 3. kitapcıgının nuke fire 4ten daha iyi olan lightninge de son bı nuke gelıcekmıs onunda cok etklı olucagı soylenıyo bence secımını netlesmeden yapma yıne de zevk meselesı :?!
Yani BeyLer Nker 90 Lv de BOw u yener oldie oldie
Bi örnek :80 lvl nükerim 😁 geçen Hunterlik yaparken 3 tief geldi 1 bow 80 1 glavie farmı bitmiş +7 var biride nüker snowu açdım 3 üyle baya kapışdım onlar kesdi ama sonuçda baya bi boguşdum 😁 😁 😁
diyecegim şudur
4evernüker
diyecegim şudur
4evernüker
R
RoyalFlush
⭐ 19y
bowun 26m+ den vuracağı stun ve crit üstüne anti devile gelecek olan +40 crit gibi muazzam bir skille intlerin fazla şansı olacağını düşünmüyorum.ama olurda int bir yakalarsada affetmez onuda biliyorum
teşekkürler arkdaşlar cok yardimci oldunuz saolun yanı nuker accam hepınıze kolay gelsin
itemlere kalmış bişey bu ama aynı itemler ile kıyaslarsak cold light sword shield full int charı kimse kesemez emin ol Alttaki rehbere bak Oke
90 nukelerinin damageleri epey artıyor.90lvlde intler epey güçlenecek buna eminim..80lvlde int çarımda bowlara karşı üstünüm 90da ise full farmlı nuker bow'dan üstün olur.Tabi pvp anında yanlış zamanda yanlış skilleri kullanırsan ölmekten kaçamassın..
katılıorum. 90 lvl de nukerler cok saglam damagelere sahib olcak.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap