Icerige atla
Extraloob

Bowman için Lightm mi Force mi ?

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
_
_Just4yOu_ OP ⭐ 17y
Titandaki çar için 90 Ligt-30 Cold mu 90Force - 30 Lighting mi ?

Aslında ben karar vermiş gibiyim ama sizede sormak istedim.Acaba sonuç ne olacak 😄
12 Yanıt
N
Bence force glavie charda daha iyi durur.Ancak sen karar vermişsen bow üzerinde force uygulamaya şu şekilde yapman yararına olacaktır;90 force-30 cold.
M
MainMagic ⭐ 18y
kimse bişey yazmamış.Şaşşırdım.
Bence 100 levelde geleceği için
100-pacheon, 100-cold, 100-fire
Sana lihgt ın hızlı koşma dışında fazla yararı olmaz.Sen STR olduğun için PHC atack yapıyosun. Coldun el yakma skilli PHC vurduğundan ve de Fire ın phc atack bufflarıyla çok sağlam damage ler vurabilirsin.Zaten her zaman level sınırı arttğında olduğu gibi partide kasılırsın.orada sana hızlı koşma basarlar.hemde coldun dondurma özelliği sayesinde karşında ki sana daha yaklaşamadan yatırmış olursun.
K
Kajmeran35 ⭐ 18y
100 pacheon 100 fire 100 force yap bence çok sağlam olur 😉 🍿
_
_Just4yOu_ OP ⭐ 17y
Bende force yapsam diye düşünüyorum valla =) Biraz daha cevap gelirse çok iyi olur.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Force-Bow Forever 😄
C
cheng_xiao ⭐ 19y
force tabikide 😄
lighting açılırmı
H
hoLaaa ⭐ 18y
forceyle light arasında kaldım light'da ışınlanma olmadan bowcu olur mu ? dıye dusunuyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
%100 speed drug ne güne duruyor XD
N
Narcisse ⭐ 19y
force olabilir stun bile geldi ama ben
100 pacheon 100 fire 80 lıght 20 cold(snow için) yapıcam kendi tecrübemle söylüyorum tahminlere göre değil
I
force olabilir stun bile geldi ama ben
100 pacheon 100 fire 80 lıght 20 cold(snow için) yapıcam kendi tecrübemle söylüyorum tahminlere göre değil

evet bende boyle dusunuyorum

ama forcede fena deıl buyuzden
pacheon ve fireye calisiyorum simdilik kararsizim 😄
D
Daykoo_Brs ⭐ 18y
bence cold 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: