100 FF bowerım skilelrim 100 fire 100 cold 100 pacheon Sizce forceye donsemmmı
Bow yan skill cold fire pacheon?
· 22 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Bence Hiç Gerek Yok Buildin Gayet Güzel Devam Et Derim Kardeş
bn dön derim Fire WAll + divis. pvp yapman daha kolay olur 😄
Aynı yapılandırmadan kasıyorum bende, eventlere bi gidiyorum 20-25 ticket toplayıp geliyorum.. 3 wizard 1 str bow anca yatırıyordu son eventte 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Eski zamanda bir taktik vardı....
Bowman Ghost Walk ile ışınlanır kaça kaça vururdu..
Şimdi Light benim için o kadar cazip değil.. Cold sağlam oluyor.Bende günlerdir Light kapatıp Cold mu açsam diyordum.Sanırım çööyle yapacağım.
Şimdi Light benim için o kadar cazip değil.. Cold sağlam oluyor.Bende günlerdir Light kapatıp Cold mu açsam diyordum.Sanırım çööyle yapacağım.
Eski zamanda bir taktik vardı....
pvpde fire/cold/bow çok etkili, ancak lightning kadar keyifli değil..
canım azalınca kb yapar hemen uzağa ışınlanır fire wall açardım, çok özlüyorum light/fire/bow olduğum zamanları 😁
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Hiç gerek yok sakın donme ben force actıydım sıfırladım.gerek yok
Force pek o kadar abartıldığı kadar müthiş değil. En önemli noktasını söylemek gerekirse, bow saldırılarına göre force debufları oldukça kısa oluyor. Buda zorluk çıkarmıyor değil elbette, aynı zamanda "resist" olmasıyla (özellikle düşmanınızda "Holy Spell varsa") force mastery'den hiç faydalanamamanıza kadar yol gösterir.
Atack istiyorsan, pancheon-fire-lightning
defans istiyorsan, pancheon-fire-cold
Daha alternatif öneremiyorum.
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Eed öle force hiç gerek yok.Sen cold+fire+light yap
Cold - Fire - Light mı ? 😁 😁 😁
Valla iyi güldüm lakin şaşırdın diye düşünüyorum dalga amaçlı değil 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
Ben Neptune serverında Fire-Force-Pacheon 101 Lvl FF charım var Lvl imdeki Chenise charları kesiyorum Blade de dahil 16 saniye pil içerken statüsleri ver alayına gider fakat en çok Force Bow u Wariorlar zorluyor kesinlikle adam gibi bir Armor set yapman lazım Wariorlara karşı Fire Wall da kesinlikle açmalısın fakat iyi bir Wariorla anca Chenise Bow cu char kafa kafaya kalıyor kesemiyorsun sırf bu sebepden dolayı bir Warior-Cleric SP charı kasıyorum ,sağlamlık istiyorsan Cold kal eyer fantastic takılmak istiyorsan Force ol derim karar senin. 😉
Cold - Fire - Light mı ? 😁 😁 😁
Valla iyi güldüm lakin şaşırdın diye düşünüyorum dalga amaçlı değil 😘
Belli Str nuker demiştir 😁 😁
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
gusel topic
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
banada yaradı saglun :=)
chinese artık force acmadan olmaz
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Ben Neptune serverında Fire-Force-Pacheon 101 Lvl FF charım var Lvl imdeki Chenise charları kesiyorum Blade de dahil 16 saniye pil içerken statüsleri ver alayına gider fakat en çok Force Bow u Wariorlar zorluyor kesinlikle adam gibi bir Armor set yapman lazım Wariorlara karşı Fire Wall da kesinlikle açmalısın fakat iyi bir Wariorla anca Chenise Bow cu char kafa kafaya kalıyor kesemiyorsun sırf bu sebepden dolayı bir Warior-Cleric SP charı kasıyorum ,sağlamlık istiyorsan Cold kal eyer fantastic takılmak istiyorsan Force ol derim karar senin. ;)
👍 👍
bence aynı buıldlerle devam xD
İyi bence şuanki halin. Force cleric geldi mi tamam etkisiz hale geliyor.
Force pek o kadar abartıldığı kadar müthiş değil. En önemli noktasını söylemek gerekirse, bow saldırılarına göre force debufları oldukça kısa oluyor. Buda zorluk çıkarmıyor değil elbette, aynı zamanda "resist" olmasıyla (özellikle düşmanınızda "Holy Spell varsa") force mastery'den hiç faydalanamamanıza kadar yol gösterir.
🤘
Ben Neptune serverında Fire-Force-Pacheon 101 Lvl FF charım var Lvl imdeki Chenise charları kesiyorum Blade de dahil 16 saniye pil içerken statüsleri ver alayına gider fakat en çok Force Bow u Wariorlar zorluyor kesinlikle adam gibi bir Armor set yapman lazım Wariorlara karşı Fire Wall da kesinlikle açmalısın fakat iyi bir Wariorla anca Chenise Bow cu char kafa kafaya kalıyor kesemiyorsun sırf bu sebepden dolayı bir Warior-Cleric SP charı kasıyorum ,sağlamlık istiyorsan Cold kal eyer fantastic takılmak istiyorsan Force ol derim karar senin. ;)
👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap