bow char açmayı düşünüyorum ama skillerde kararsızım nası yaparsam daha iyi olur yardımları bekliyorum force kullanmak istemiyorum ayrıca full int yada full str görüşlerede açığım
Bow kararsızım
· 18 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Forcesiz bir bow u pek sevmem ben ama Cold 110- Fire 110- Bow 110- olursa sağlam bir yapılandırma olucaktır Full Str den şaşma derim kıyafet olarak Garment giy kastığın canavarlara göre değişir fakat Cold dan gelicek Phy defance fazlasıyla yeticektir.. 😉
Forcesiz bir bow u pek sevmem ben ama Cold 110- Fire 110- Bow 110- olursa sağlam bir yapılandırma olucaktır Full Str den şaşma derim kıyafet olarak Garment giy kastığın canavarlara göre değişir fakat Cold dan gelicek Phy defance fazlasıyla yeticektir.. ;)
.çok saol 👍
Forcesiz bir bow u pek sevmem ben ama Cold 110- Fire 110- Bow 110- olursa sağlam bir yapılandırma olucaktır Full Str den şaşma derim kıyafet olarak Garment giy kastığın canavarlara göre değişir fakat Cold dan gelicek Phy defance fazlasıyla yeticektir.. ;)
.çok saol 👍
Rica ederim umarım günün birinde böyle bi char yapıp SS ini bu konu altında paylaşırsın. ❤️ 😘
Dostum Oynamasını Bildikten Sonra Bence En Kralı Bow Paran Var Yok Kasmanı Güçleştirir sadece bununla birlikte elininde biraz yatkın olması gerekiyor yalnız stat konusuna gelince snn fikrin tabi ama bence hybird yap çarı ama her yigidin harcı degıl tabi skilleride Fire-Max Cold-Max gerisi sana kalmıs....
Azda Olsa Yardımcı Olabilmissem Ne Mutlu Bana Dostum 😉
Azda Olsa Yardımcı Olabilmissem Ne Mutlu Bana Dostum 😉
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Full Str Bow 110 Fire 110 Cold 20 Lıght 80 bence
pacheon - fire - force yada force yerine cold
Uniq için Light Fire Pacheon
Pwp için Cold Fire Pacheon
Pwp için Cold Fire Pacheon

Pacheon Fire Cold + Pure str den vazgeçme derim.
sana birşey diyimi int bow çok saçma bir bulid
STR-ICE-FIRE bow ac eskiden oynardim sro yu artık yasak!!!
STR-ICE-FIRE bow ac eskiden oynardim sro yu artık yasak!!!
Fire-Cold-Pach değişme.
Bknz:Cryolite 😁
Bknz:Cryolite 😁
Fire - Cold - Fire Full Str Bow hayallerimin charı ve şuanda 110 'a doğru hızla kasılmakta 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Ben 110 Pacheon 110 fire 80 light 30 cold öneririm.
Str chara cold kadar fuzuli bir şey yok , Kesinlikle light fire .

Pach-Fire-Cold fakat eğer int char açcaksan. Üzgünüm str char deneyimim olmadı o nedenle str char için bir şey diyemycm.
ful str ıtem pro pacheon 110 fire 110 cold 56 ligt 54 yap senı devıren cıkıyomu bak. sallamıyoz hepsınıde denedım force harıc
J
JimmyMagnet
⭐ 16y
4 Ever Cold-Fire-Pacheon 😎
Hızlı ve unique'ye biraz daha yatkın istiyorsan light.Güçlü ve biraz daha pvp'ye yatkın istiyorsan cold. Benim tercihim light'tan yana.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap