Icerige atla
Extraloob

Botla ilgili birsey soracaktım

· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme
I
immortalboy OP ⭐ 15y
Xbov charım var 99 tek kasmaya calısıyorm jangan cavede fakat janganda bolt olmadıgı için alexandiraya ya kaydettm ordan alıyor boltu fakat dönüşte constantinden gelmeye calısıyor assaya iniyor constantindeki cerberus noktalarına dogru ısınlanıyor ordan constantine geliyor ordan jangan geliyor bu böyle olmaz heralde 😄 çözmü nedir? Jangan cavede xbov char kasılamazmı yada ?
11 Yanıt
I
immortalboy OP ⭐ 15y
sbotda nasıl çizeceğim
P
Hotan'a kaydetmeyi dene characterini üstad illa Alex'e gerek yok diye düşünüyorum 😊
I
immortalboy OP ⭐ 15y
ustam aklıma geldide bu zeki sbot herseyi yapıyor alexden niye jangana gecemiyor çözemedim 😊
P
Şimdi SBot Training Place bölümüne gelin lütfe . Aşagı dogru inin "Walkback Options" bölümünü görüceksiniz. Orada 3 tane seçenek var ilk seçeneğe tik atın ve deneyin :))
I
immortalboy OP ⭐ 15y
tamam usta deniyecegim sağol 😄
P
Önemli değil görevimiz :)) İyi forumlar :))
R
RoqA ⭐ 17y
alex kuzeye kayıtlıysa güneye al güneye kayıtlıysa kuzeye al birinde bu hatayı veriyordu ama hangisi hatırlamıyorum dediğimi uygula büyük ihtimalle sorunun çözülecek.
I
immortalboy OP ⭐ 15y
tamam 😊
J
Judas ⭐ 19y
Şimdi SBot Training Place bölümüne gelin lütfe . Aşagı dogru inin "Walkback Options" bölümünü görüceksiniz. Orada 3 tane seçenek var ilk seçeneğe tik atın ve deneyin :))

👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: