sbot kadar güzel kasan saglam bi bot yapmak istiyorum tanıdıgınız bildiginiz mühendisler var mı isro sbot vs vs botlardan örnek alarak onlar kadar saglam bi bot yaptırmak istiyorum para sorun deil site falan da acmayı düşünüyorum var mı yardım edebilcek bu konuda
bot yapım yardım türkiye
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Yaptırmek derken??
Yaho zaten yapabilecek birileri olsa gelipte senin siparişini yapmaz.Kendine yapar.o siler parsayı 😄
Yaho zaten yapabilecek birileri olsa gelipte senin siparişini yapmaz.Kendine yapar.o siler parsayı 😄
yapabilecek vardır ama para yokturr bu sitede zor çıkar zaten yapcakk ama pc programcılarıları falan yapar
yapabilecek vardır ama para yokturr bu sitede zor çıkar zaten yapcakk ama pc programcılarıları falan yapar
http://www.yazilimfirmalari.net/
Incele iletisime gec bi firmayla illa yappa bilecek olan vardir ama epey bi para isterler bence 2-3 yuzlukle kurtulamassin bence... 😆
herşeyi göze aldık ^^
saol
saol
boş iş boş, Türk ne yapmış ki bunu yapsın.
Katılıyorum. Biz işe hırsla başlayıp sonra sıkılıp bırakan bir milletiz. Bunun güncellemeleri var üyelik kontrolleri var her hafta her gün moderasyom kontrolünü yapacak mısın her hafta anında güncel sürüm çıkartacak mısın? Max 4 sefer. Sonra serersin işleri. Yabancı yapar Türk kullanır 🍺
[F New]Solo Gitarist
Katılıyorum. Biz işe hırsla başlayıp sonra sıkılıp bırakan bir milletiz. Bunun güncellemeleri var üyelik kontrolleri var her hafta her gün moderasyom kontrolünü yapacak mısın her hafta anında güncel sürüm çıkartacak mısın? Max 4 sefer. Sonra serersin işleri. Yabancı yapar Türk kullanır 🍺
Iste sizler(bizlerde) boyle sevklerini kirdikcada boyle surecek 🙄
sizde böyle derseniz kimse yapmaz bu işi türklerin yapamıcagı şey yok^^
ben kararlıyım yazılım şirketleriyle mesajlaşıyom şimdi kesin ypacam bu işi içinde guncellicek adamlar buluruzz^^
ben ögrenciyim ama arkamda saglam bi adam var inek çifligi accaktı ben böle bieşy sundum sroya başlatım baktı iyi para var adam tirilyonları vs şirketleri var bakalım araştırıyoz şuan çogu foruma yazdım öneride bulundular
ben kararlıyım yazılım şirketleriyle mesajlaşıyom şimdi kesin ypacam bu işi içinde guncellicek adamlar buluruzz^^
ben ögrenciyim ama arkamda saglam bi adam var inek çifligi accaktı ben böle bieşy sundum sroya başlatım baktı iyi para var adam tirilyonları vs şirketleri var bakalım araştırıyoz şuan çogu foruma yazdım öneride bulundular
Iste sizler(bizlerde) boyle sevklerini kirdikcada boyle surecek 🙄
kuzum sen önce yurtdışına çık bir hayatı gör sonra gel burada ki kabile hayatını gör ondan sonra konuş Türk değil asyalı olsak gene aynı şeyi söylerim ülke için de çok şey söylerimde beni aşar neyse konudan kaçayım ben asabım bozulmadan.
@Extraloob
Yurtdisindan geldigimi sana hatirlatmak isterim hic bir farki yok emin olabilirin abi.
Yurtdisindan geldigimi sana hatirlatmak isterim hic bir farki yok emin olabilirin abi.
eyer yapabilen programcı cıkarsa cıkcaktır kesin reklamı vercem siteye
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap