arkadaslar önceden bot pettekı ıtem elixer felan alıp bankaya koyuyordu.fakat sımdı aynı ıslemı yapmıyor..ayarlar eskısı gıbı aynı..bunu nasıl duzeltebılırım..gerekli yerleri işaretli bildigim kadarıyla.
Ps:Lütfen botu sıl tekrar yukle ayarları bastan yap demeyın,defalarca yaptım^^
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bot Pet Banka sorunu
· 7 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
kımse yokmu
Bot petteki itemleri kasaya koymaz.
Ve ayarlarıda yanlış yapmışsınız.
Hem pete hemde çara aynı anda item mi toplatılır?
Bot petteki itemleri kasaya koymaz.toplatılır. Pet dolar da itemleri alamazsa char kendisi alır 👴
Bot petteki itemleri kasaya koymaz.toplatılır. Pet dolar da itemleri alamazsa char kendisi alır 👴
O zaman peti kullanmadaki amaç nedir ki?Çar yerdeki itemi almaya çalışacak sürekli.O zaman daha yavaş kasılmazmı ?
Ben pete toplatır çarın daha hızlı kasmasını sağlarım ne bilim 😜
O zaman peti kullanmadaki amaç nedir ki?Çar yerdeki itemi almaya çalışacak sürekli.O zaman daha yavaş kasılmazmı ?
Ben pete toplatır çarın daha hızlı kasmasını sağlarım ne bilim :P
Bende görevleri falan hem pet hem chara toplatıyorum, pet 10 saatte alıyor dolanarak bazen almıyor. Ama görev düştüm mü char diekt alıyor pette o sıra başka düşen şeylerle ilgileniyor ..
PS: Arkadaşın sorununa gelince, sbotta malesef itemleri petten üstüne aktarıp kasaya koyma ayarı bulunmamaktadır.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bot petteki itemleri kasaya koymaz.
her dk ıtem dusmedıgı ıcın sorun olmuyor 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap