arkadaşlar sitede paralı botla ilgili birşey göremedim.Botuhangi siteden alabilirim garanti bir yer arıyorum ve nerden indiricem nasıl üyelik girişi yapıcam bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevenirim.
bot ile ilgili yardım istiyorum
· 2 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
2 Yanıt
Sbot kullanacaksan;
Buradan satın alabilir : SBot - The ultimate bot for Silkroad Online©
Buradan indirebilir : Sbot Test Sürümleri
SBot - The ultimate bot for Silkroad Online© siteye girince sağ yukarıda sign up var oraya bas sonra no,create an account now yazıyor onu seç ve yukarıya e-mail'ini yaz daha sonra üye olmak için başka bilgiler vs. ister onları yazarsın o ekranda Botusername var bu bota girerken kullanacağın ıd onu dikkat ederek yaz.Üye olduktan sonra bot satın alma yerine girip alabilirsin,bot şifresi ise üye olduktan sonra sağ kenarda üye olduğun nickin yazıyor onun üstüne bas ve Preferences'e gir orda aşağı inince Bot password göreceksin oraya da botun şifresini yazarsın.
İşlem bu kadar sorun yaşarsan tekrar yazabilirsin.
Buradan satın alabilir : SBot - The ultimate bot for Silkroad Online©
Buradan indirebilir : Sbot Test Sürümleri
SBot - The ultimate bot for Silkroad Online© siteye girince sağ yukarıda sign up var oraya bas sonra no,create an account now yazıyor onu seç ve yukarıya e-mail'ini yaz daha sonra üye olmak için başka bilgiler vs. ister onları yazarsın o ekranda Botusername var bu bota girerken kullanacağın ıd onu dikkat ederek yaz.Üye olduktan sonra bot satın alma yerine girip alabilirsin,bot şifresi ise üye olduktan sonra sağ kenarda üye olduğun nickin yazıyor onun üstüne bas ve Preferences'e gir orda aşağı inince Bot password göreceksin oraya da botun şifresini yazarsın.
İşlem bu kadar sorun yaşarsan tekrar yazabilirsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap