Benim Bot Gp Dalarken Başka Mob Botta dalarken bot öbür moblara attack yapıyor birdaha gp'ye attack yapmiyor bu sorunu çözbilmek için ayar varmı ❓ ❗
Bot Aynı Mobta durmuyor yardım
· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Öncelikle yazdığın fontu düzeltmen lazım arkdaşım. Sbot settings den en alt Atack Behaviour sekmesi var orda Stay at mob until tıklaman lazım.
Öncelikle yazdığın fontu düzeltmen lazım arkdaşım. Sbot settings den en alt Atack Behaviour sekmesi var orda Stay at mob until tıklaman lazım.
Ewy Denerim birazdan
senin char wizard yada bower mi?
2 wiz 1 wariror 1bow
2 wiz 1 wariror 1bow
tahmin ettigim gibi bendede aynısı oluyordu skillere charged wind i birakiyormusun yani attirmayi bide bowerdede yapiyorsa Knock Back ? onlari birakiyorsan onları kaldır canavarı attırınca başka canavara geçiyor aynı sorun bendede vardı
2 wiz 1 wariror 1bow
tahmin ettigim gibi bendede aynısı oluyordu skillere charged wind i birakiyormusun yani attirmayi bide bowerdede yapiyorsa Knock Back ? onlari birakiyorsan onları kaldır canavarı attırınca başka canavara geçiyor aynı sorun bendede vardı
Aynen bendede
Sorun Dewam Ediyor:S
bu sorun bendede var botu 3 defa indirdim kurdum bunca zamandır sbot kullanıyorm ilk defa böyle bi sorunla karsılasıyorm yardım edermisiniz ?
Cevap verilmiş işte arkadaşlar, settings 'ten işaretlediğiniz halde bu sorun devam ediyorsa arkadaşın dediğini yapın .. Zaten büün charlarda olmuyor bu hata sadece bu bahsedilen charlarda oluyor settings 'teki ayar seçili olmuş olsa bile ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap