Bu hatayı alıyorum;
- Resim Silinmiş.
bana ayırdığını pc sayısını geçtiğimi söylüyor ama sadece 2pc de kullanıyorum.
sitede neyi değiştireceğimide anlamadım.
ayrıca bu banlanmışımmı demek oluyor?
Bot Accountum Banlanmış mı?
· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bilgisayara hiç format attın mı? Eğer 1 kere kullandıktan sonra format atıp tekrar kullanırsan 2. yi kullanmış sayılıyor.
E
Extreme_Sport
⭐ 17y
24 saat bekle
FORUMU ARAŞTIR BE!
FORUMU ARAŞTIR BE!
24 saat bekle
FORUMU ARAŞTIR BE!
madem show yapıcan hiç topic'imi kirletmeseydin. sırf "FORUMU ARAŞTIR BE!" diyebilmek için yorum yazdığındanda eminim. egonu tatmin ediyorsun ama ben yanlış kişiyim. daha 1günlüksün sitede. bb.
teşekkür ederim bot-cave.net site adminiyle irtibata geçtim hallettik.
Bilgisayara hiç format attın mı? Eğer 1 kere kullandıktan sonra format atıp tekrar kullanırsan 2. yi kullanmış sayılıyor.
Bir Sorum Olacak Fakat İtici Ve komik Gelebilir : ))
Bilgisayarıma 4den Fazla Format attım.
2 kere xpyi Tekrar Yükledim Windows'u silip, 1 kere Vista kurdum, onuda sildim Windows 7 Kurdum Hatırladıgım 4 Oluyor, ve 2. Kişi olarakda arkadaşım Kullanıyor ve hala Banlanmadım xd Acaba bot-cave Ekibinin İP sistemi Beni Seviormu Ondan mı banlanmadık? :)
😈 😈 😈
2 kere xpyi Tekrar Yükledim Windows'u silip, 1 kere Vista kurdum, onuda sildim Windows 7 Kurdum Hatırladıgım 4 Oluyor, ve 2. Kişi olarakda arkadaşım Kullanıyor ve hala Banlanmadım xd Acaba bot-cave Ekibinin İP sistemi Beni Seviormu Ondan mı banlanmadık? :)
😈 😈 😈
Banlanıyor demedimki 😁 Ben 2 bilgisayarda Sbot kullanıyordum.1'ine format attım.Tekrar Sbot kurdum.Ama Login deyince Sbot Account error veriyordu.2 den fazla bilgisayarda kullanılamadığana dair. 😁 O yüzden söylemiştim. 😁
P.S: Sen bilgisayara nede işkence yapıyorsun 😁 İşletim sistemi değiştir değiştir bilgisayarın nevri döner yahı 😁
😈 😈 😈
P.S: Sen bilgisayara nede işkence yapıyorsun 😁 İşletim sistemi değiştir değiştir bilgisayarın nevri döner yahı 😁
ben banlıyor Olayını Su sekilde dedim 2 Kullanımda 3. süne engel Konuluyor Bi nevi ban sistemi gibi bişey diyebiliriz. Engeli Kaldırmadan girebiliyormusun? hayır : ))
Forumdan banlanıyorsun Engelleniyorsun bandı kaldırdıgında girebiliyorsun 😉 örneğim bu sekilde idi.
Ayrıca 9 aydır kullanıyorum Herhangi bi problemimde yok masallah xD
ee Bilgisayar bu İşletim Sistemini Sürekli değiştirmek lasım xD Canım sıkıldıkca yapıom bişiler hehe Boşuna İnsanlık Bilgisayarın '' EFENDİSİ '' Dememişler 😈 😈 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap