Icerige atla
Extraloob

Böcek Dövüşlerini Sevenler İzlesin

· 19 Yanıt · 2.4K görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
http://www.japanesebugfights.com/14.htm

siteyi yakından takip ediyorum nerdeyse bütün videolarını izledim ama favorim peygamber devesi 😄
19 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Off içim bi tuhaf oldu :S
S
S4YKLO ⭐ 16y
herkesin farklı zevkleri var 😄
B
herkesin farklı zevkleri var :D

böle bi zevkede ilk defa rastlıyorum dogrusu 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ben bizzat bu işlerle uğraşıyorum arena falan var bugüne kadar akrep çiyan o büyük örümcek adı her neyse genelde yenen çiyan oluyor 😈 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Benim favorim akrep sinsi sinsi duruyor dayak yer gibi yaparken aradan veriyor coşkuyu, zehri yiyen düşman kısa bir horon teptikten sonra sizlere ömür 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Benim favorim akrep sinsi sinsi duruyor dayak yer gibi yaparken aradan veriyor coşkuyu, zehri yiyen düşman kısa bir horon teptikten sonra sizlere ömür :D

Şişeyi ısıttım iyice dayanamadı kendini soktu öldürdü akrep manyak ya 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Hadi günahi gectim yazik yapma daha :S
Collapse
Collapse ⭐ 16y
akrebin o mor şeyi kıvrandıra kıvrandıra zehirleyip öldürmesi of of ürktüm fear1 Bunlardan birini evde görsem arkama bakmadan koşarım mahalleyi terk ederim 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
akrebin o mor şeyi kıvrandıra kıvrandıra zehirleyip öldürmesi of of ürktüm fear1 Bunlardan birini evde görsem arkama bakmadan koşarım mahalleyi terk ederim :D

Yusuf Yusuf Yusufff 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Hadi günahi gectim yazik yapma daha :S

herşey bilim için 😜
T
tenpanter ⭐ 17y
Böyle pek hoşuma gitmiyor direk doğanın içinde ki böcek savaşları çok güzel böyle kutunun içine kondu mu pek güzel olmuyor 😄
Z
Zippy ⭐ 15y
Böyle şeylere karşıyım ama bi izliyim dedim şuan heryerimi kaşıntı tuttu scared1
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
Konu hortlatma vol. 1231225125
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
oha cok ilginc, izliyorum 😄
N
Nervous ⭐ 16y
Abi , Çiyan vs Akrep çok felaket ya. Çiyan o büyük cüssesiyle saldırmasına rağmen akrebin ufak iğnesindeki zehri yeterli oluyor . ^^
B
BayPipo ⭐ 16y
eşşek arısı benim favorim indiriyo hepsini 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Bu forumu terk edin beyler. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: