Helios serverinda hirsizlik yaparken vidyoya kaydedilen Hu0 isimli arkadasin bu haftanin hitleri arasinda yerini alicak super scam vidyosu xD .... mutlaka izleyin bu rezilligi,iste bu adamlar yuzunden turklerin adi cikiyor hirsiza ugursuza ! ..
http://www.youtube.com/watch?v=k37yv8hioDM
sw: [Helios] ad : Hu0 .. Scam vidyosu,herkes izlesin !
· 15 Replies · 2.7K views 0 reading
15 Replies
Bir gün gelir bu yaptıkları ondan çıkar sen hiç merak etme summer7:
N
NightStalker
⭐ 19y
ya ben videodan pek bişey anlamadım exchange le ilk önce nova chest sonra nova silah ve parayı veriyosun nerde kandırıyo adam seni??
Ps: videonun sonunda adamın ağzının yanına çizdüğün şeye bayıldım 😁
Ps: videonun sonunda adamın ağzının yanına çizdüğün şeye bayıldım 😁
Heliosa ilk başlayanlar bilir zaten ne olduğunu onun..
Heliosa ilk başlayanlar bilir zaten ne olduğunu onun..
Youtube'a giremiyorum.
F
FerrariEnzo
⭐ 16y
ne demişler gün gelir devran döner horoz d*malır tavuk g*mer 😄
Youtube'a giremiyorum.
ktunnel.com 🤘
Geçen yaz..Apollodan hatırlıom o çawo yu int. cafeciydi sanırsam..
Bikere bu 95 olmus knight görewini yapamıyodu ( sözde ) bana demişti vereyim id pw gir bnm çara yap knight görewimi ama bende senin çara gircem..( Not bnm çar 100 lv di serverin en iyi wizardlarındandı )
Böle yani tanıyın konuşun ama açık vermeyin anında sokarlar kazığı 😄
Bikere bu 95 olmus knight görewini yapamıyodu ( sözde ) bana demişti vereyim id pw gir bnm çara yap knight görewimi ama bende senin çara gircem..( Not bnm çar 100 lv di serverin en iyi wizardlarındandı )
Böle yani tanıyın konuşun ama açık vermeyin anında sokarlar kazığı 😄
A
ademuzbek09
⭐ 17y
Geçen yaz..Apollodan hatırlıom o çawo yu int. cafeciydi sanırsam..
Böle yani tanıyın konuşun ama açık vermeyin anında sokarlar kazığı :D
Yalan Olurda Hayatta Bu kadar Destekli yalan Olmazki Seni tanımayan Kimse 1 Knight görevi için Çarmı vercek id pv Nick nedir senin Apolloda Söle bari
A
ademuzbek09
⭐ 17y
Helios serverinda hirsizlik yaparken vidyoya kaydedilen Hu0 isimli arkadasin bu haftanin hitleri arasinda yerini alicak super scam vidyosu xD .... mutlaka izleyin bu rezilligi,iste bu adamlar yuzunden turklerin adi cikiyor hirsiza ugursuza ! ..
http://www.youtube.com/watch?v=k37yv8hioDM
o değilde Koca serverde Yabancılar Türkleri Soyuyor Kılınız Kıpırtamaz Son itemleri sizler Alamadınız die kendinizi parmaklıyorsunuz Türklerin Adı imiş Sizin Belli Burda olduğunuz kaç çar kaç S bot gitti burda açtırma ağzımıza şapsall
Hu0 kuşadasında net cafe sahibi bide ^^
ya mal adam körü körüne verio herşeyi sonra you tubede yorumlarda Allah'a Türklere küfür ediyorlar.
C
ChikoBombare
⭐ 16y
heliosta char arıyorum global attım bu da yazdı 108 warior satılık itemsiz diye. bayagı bi konustuk uygun geldi ama burayı okuyunca işin faklı oldugunu anladım.sizin görüşünüz nedir char ile ilgili daha dogrusu charın geçmişiyle ilgili??
Hu0 namı değer Adem gavurdan farksız gavurlardan daha beter birisidir 😊 tanımayıpta laf edenler ağzınızı boşa yormayın tanıyanlar onun nasıl birisi olduğunu iyi bilir
Log in to write a reply.
Log In