Icerige atla
Extraloob

Bobo Akar[Villarreal - Beşiktaş : 2-2 MS ]

· 68 Yanıt · 4.7K görüntüleme · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
R
Rochas ⭐ 16y
2 tane dünya yıldızı gelecek dünya starlarına dicek bişeyimiz yok eywl ^^ lakin cahillikle ne alakası var bu işin çıkartmasaydı bizmi çıkart dedik 😜 ona bakarsan fb de 2 maçtada 10 kişi tamamladı bizde diyelim o yüzden yenildik atılmasalardı %99 yenerdik diyip geçelim bahanelerin arkasına sığınmayınız hamza beeey 😜 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Schuster resmen teknik anlamda ezildi villareal karşısında. Kulübede oturan yıldızları oyuna alacağını - alabileceğini hiç düşünmedi . Yazık oldu 1.yarıdaki performansa ...
H
hmzsnmz ⭐ 19y
2 tane dünya yıldızı gelecek dünya starlarına dicek bişeyimiz yok eywl ^^ lakin cahillikle ne alakası var bu işin çıkartmasaydı bizmi çıkart dedik 😜 ona bakarsan fb de 2 maçtada 10 kişi tamamladı bizde diyelim o yüzden yenildik atılmasalardı %99 yenerdik diyip geçelim bahanelerin arkasına sığınmayınız hamza beeey 😜 😆

Adamlar aldı kellenizi diyorsunda ona diyorum. Hazırlık maçı adam oyuncuları değiştirdi herkesi görmek için 2. yarıda oynayanlarda uyum sağlayamadı. Adamlar ahım şahım top oynayamadılar yani 🍺

* Sizin o kırmızılara hiç girme zaten , şıtohta tam bir arif erdem havası seziyorum bi tarafı yerden kalkmıyor 😆
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y
Hepimiz 5.haftayi bekliyoruz... summer1:
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Hepimiz 5.haftayi bekliyoruz... summer1:

😎
[ek #12654]
A
Absence ⭐ 19y
Ben bu takımla 5. haftayı beklemem ha kadıköyde cinconu yeneriz o ayrı paf takımla çıksak yeneriz de bu takımla başka kimseyi yenemeyiz şuan 🍿
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ben bu takımla 5. haftayı beklemem ha kadıköyde cinconu yeneriz o ayrı paf takımla çıksak yeneriz de bu takımla başka kimseyi yenemeyiz şuan 🍿

😁
[ek #12654]
W
Whisk OP ⭐ 16y

😁

Galatasaraylıları sinirlendircek yorum olmuş. Ama adam haklı beyler 😈 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: